EURO

Άντβοκαατ: "Δεν είχαμε τρόπο να διασπάσουμε την άμυνά τους"

Άντβοκαατ: "Δεν είχαμε τρόπο να διασπάσουμε την άμυνά τους"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Ρωσίας Ντικ Άντβοκαατ στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν είχαν τρόπους οι παίκτες του να διασπάσουν την Ελληνική άμυνα

Αποστολή στην Πολωνία: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Η Εθνική Ρωσίας δεν τα κατάφερε να προκριθεί και σε αυτό φταίει το γεγονός πως η οι παίκτες του Ντίκ Άντβοκαατ δεν είχαν τρόπους να διασπάσουν την Ελληνική άμυνα.

Μεταξύ άλλων ο Ντικ Άντβοκαατ είπε στην συνέντευξη Τύπου:

" Αν και χάσαμε, παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος. Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ της Ελλάδας, άλλαξε όλη η εικόνα του αγώνα. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν κλειστά και δεν είχαμε τον τρόπο να διασπάσουμε την άμυνά τους και να φτάσουμε σε ευκαιρίες. Μπήκαμε από την αρχή για να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν παίκτη μου".

Για το αν οι παίκτες του είχαν στο μυαλό τους την εξέλιξη του αγώνα Πολωνία–Τσεχία: " Δεν μας επηρέασε το τι γινόταν στο άλλο ματς. Είχαμε την προσοχή μας στραμμένη αποκλειστικά στο δικό μας παιχνίδι και δεν περιμέναμε τι θα γίνει στο Τσεχία-Πολωνία".

Για την απουσία του Ζιριανόβ: " Ο Ζιριάνοβ ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Όμως δεν χάσαμε για αυτό το λόγο το ματς".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ