ΑΓΓΛΙΑ

Ζιντάν: "Φέργκι, κάνεις λάθος για Τζέραρντ"

Ζιντάν: "Φέργκι, κάνεις λάθος για Τζέραρντ"
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Ζιντάν χαρακτήρισε παράξενη την κριτική του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον Στίβεν Τζέραρντ, τονίζοντας από την πλευρά του πως ο αρχηγός της Λίβερπουλ ήταν ο κορυφαίος στον κόσμο για μερικά χρόνια.

"Ο Άλεξ Φέργκιουσον είναι προφανώς ένας από τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς που έχει αναδείξει ποτέ το ποδόσφαιρο. Βρήκα όμως τα σχόλιά του για τον Στίβεν Τζέραρντ πολύ παράξενα.

Είναι λάθος να λέει πως δεν είναι κορυφαίος παίκτης. Για 2-3 χρόνια, ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ο κορυφαίος μέσος στον κόσμο.

Ακόμα και τώρα αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο σε Λίβερπουλ και Εθνική Αγγλίας", τόνισε ο θρυλικός Γάλλος πρώην άσος, και συμπλήρωσε:

Ζιντάν: "Φέργκι, κάνεις λάθος για Τζέραρντ"
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

"Ο Τζέραρντ ήταν πιστός στη Λίβερπουλ σε όλη την καριέρα του, κάτι που είναι σπουδαίο για αυτούς, αλλά αν ήθελε να φύγει τέσσερα ή πέντε χρόνια πριν, τότε κάθε ευρωπαϊκός σύλλογος θα έκανε κίνηση να τον αποκτήσει.

Και το πιθανότερο είναι πως θα έπρεπε να σπάσουν κάποιο μεταγραφικό ρεκόρ για να το πετύχουν".

Υπενθυμίζεται πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υποστήριξε στην πρόσφατη αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε πως "ο Τζέραρντ δεν ανήκει στην κατηγορία των τοπ παικτών", με τον Μπρένταν Ρότζερς αλλά και τον Τζέιμι Κάραγκερ να έχουν ήδη "απαντήσει" στον άλλοτε τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ