ΑΓΓΛΙΑ

Υποθερμία για να βρουν εισιτήρια για "Άνφιλντ"!

Υποθερμία για να βρουν εισιτήρια για "Άνφιλντ"!

Οπαδοί της Όλνταμ αψήφησαν το τσουχτερό κρύο για να βρουν εισιτήρια... ξημερώματα κόντρα στη Λίβερπουλ, ενώ ο προπονητής της ανέλαβε να προσφέρει ζεστό τσάι. Διαβάστε το story.

Όσοι υποστηρίζουν πως το FA Cup έχει χάσει μέρος από την εκτυφλωτική του λάμψη την εποχή του απόλυτου επαγγελματισμού στον αθλητισμό, καλό θα είναι να ρωτήσουν και τους φίλους της Όλνταμ.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Daily Mail", οι οπαδοί της δημιούργησαν τεράστιες ουρές πριν από λίγες ημέρες αναζητώντας κάποιο από τα 6.200 εισιτήρια που είχε προμηθευτεί η ομάδα για τον αποψινό αγώνα (6/1) με τη Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ", με δύο εξ αυτών να υποφέρουν από υποθερμία.

Η βροχή και το τσουχτερό κρύο που επικρατούσαν στις 4 μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης ήταν ανυπόφορες, με τον έναν να διακομίζεται στο νοσοκομείο "Royal Oldham Hospital" και τον άλλο να καταρρέει μπροστά από τα εκδοτήρια και να του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες μέσα στη μπουτίκ της ομάδας.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, τα πρώτα λόγια που βγήκαν από τα χείλη του όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του και βγήκε έξω ήταν: "Πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια;"

Πέρα πάντως από τους πιστούς οπαδούς, εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν και ο τεχνικός της Όλνταμ, Πολ Ντίκοφ (άλλοτε φορ των Μπλάκμπερν και Μάντσεστερ Σίτι), ο οποίος ανέλαβε να σερβίρει στους "παγωμένους" οπαδούς ζεστό τσάι για να μην υπάρχουν επιπλέον κρούσματα υποθερμίας.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ