ΑΓΓΛΙΑ

Υπογράφει ο Κουίνσι στην Κρίσταλ Πάλας

Υπογράφει ο Κουίνσι στην Κρίσταλ Πάλας
Κουίνσι

Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, Ίαν Χόλογουεϊ, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Κουίνσι στα δύο φιλικά και σκέφτεται να του προτείνει συμβόλαιο.

Πιθανό τις επόμενες μέρες ο Παναθηναϊκός να έχει ευχάριστα μηνύματα σχετικά με τον Κουίνσι.

Ο Γκανέζος μέσος είχε πολύ καλή απόδοση στα δύο φιλικά που συμμετείχε με την Κρίσταλ Πάλας, καθώς κόντρα στη Ντάγκεναμ είχε μια ασίστ και κόντρα στην Τζίλιγχαμ χρίστηκε σκόρερ.

Ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Ίαν Χόλογουεϊ, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να του προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας.

Πρέπει να δουλέψει μαζί με μένα και τους υπόλοιπους παίκτες και ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Εγώ από την πλευρά πρέπει να προσπαθήσω να του ανεβάσω ρυθμό, καθώς μετά τα σπριντ που κάνει κατά την διάρκεια των αγώνων του παίρνει λίγο χρόνο για να συνέλθει.

Μου αρέσει σαν παίκτης, μπορώ να πω ότι είναι ψέματα όσα μου είπαν για τον χαρακτήρα του, υπήρχαν πολλές φήμες. Είναι χαμογελαστός όταν αγωνίζεται και η δική μου δουλειά είναι να του κάνω ένα συμβόλαιο” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κουίνσι από την πλευρά του είναι εντυπωσιασμένος από όσα συνάντησε στην Αγγλία και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρίσταλ Πάλας, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Γκανέζου μέσου, Λίον Κάλεντερ:

“Ο Κουίνσι εντυπωσιάστηκε με όσα συνάντησε στην Κρίσταλ Πάλας και τον τεχνικό της. Ελπίζει ότι θα υπάρξει συμφωνία”.

Τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ελάζιγκτσπορ μπορείτε να τον δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 3 του ΟΤΕ TV.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ