ΑΓΓΛΙΑ

Χωρίς παίκτη της Λέστερ η ενδεκάδα της Αγγλίας

VILNUS, LITHUANIA - OCTOBER 12:  Jamie Vardy of England in action during the UEFA EURO 2016 qualifier match between Lituania and England on October 12, 2015 in Vilnus, Lithuania.  (Photo by Michael Regan - The FA/The FA via Getty Images)
Βάρντι THE FA VIA GETTY IMAGES

Τι κι αν η Λέστερ βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League; Κανένας από τους παίκτες της που κλήθηκαν στην εθνική Αγγλίας δεν θα ξεκινήσει βασικός με την Γερμανία.

Το βράδυ του Σαββάτου ( 26/03, 21:45 - LIVE από το Sport24.gr ) η Γερμανία φιλοξενεί την Αγγλία σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο. Ο τεχνικός των "λιονταριών" Ρόι Χόντσον έκανε γνωστούς τους 11 που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα και η αλήθεια είναι πως οι επιλογές του έχουν σηκώσει μεγάλη συζήτηση.

Αυτό γιατί στην αρχική ενδεκάδα δεν βρίσκεται κανένας παίκτης της Λέστερ, παρότι οι "αλεπούδες" βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ διαθέτουν και τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος (Βάρντι 19 γκολ).

Χωρίς παίκτη της Λέστερ η ενδεκάδα της Αγγλίας
Βάρντι Ντρίνκγουοτερ

Τζέιμι Βάρντι και Ντάνι Ντρίνκγουοτερ της Λέστερ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην ενδεκάδα βρίσκονται τέσσερις παίκτες από την Τότεναμ, τρεις από την Λίβερπουλ ( οι δυο τους έχουν τις πιο νεανικές ομάδες στην Πρέμιερ) και ένας από Στόουκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Άρσεναλ.

Η ενδεκάδα της Αγγλίας: Μπάτλαντ (Στόουκ), Κλάιν (Λίβερπουλ), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κέιχιλ (Τσέλσι), Ρόουζ (Τότεναμ), Άλι (Τότεναμ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Ντάιερ (Τότεναμ), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ), Κέιν (Τότεναμ).

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ