ΑΓΓΛΙΑ

Χρυσώνει τον Γκουαρντιόλα ο Αμπράμοβιτς

Χρυσώνει τον Γκουαρντιόλα ο Αμπράμοβιτς
Γκουαρντιόλα

Μυθικό συμβόλαιο σκέφτεται να προσφέρει στον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Την μπάνκα στον αέρα είναι διατεθειμένος να τινάξει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, προκειμένου να πάρει τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Τσέλσι.

Ο Ρώσος μεγιστάνας εκτιμά απεριόριστα τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα και σκέφτεται σύμφωνα με την tabloid εφημερίδα “Sun” να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, για να τον κάνει κάτοικο “Στάμφορντ Μπριντζ”.

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ο οποίος κάθεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο των Λονδρέζων, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, αφού υπενθυμίζεται πως είναι προσωρινή λύση. Ο Αμπράμοβιτς ήδη καταστρώνει τα σχέδιά του και στην κορυφή της λίστας έχει τον άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει με την Μπαρτσελόνα εντυπωσιακή δουλειά.

Ο Ρώσος γνωρίζει πως είναι δύσκολο να τον πείσει να αφήσει τη Βαρκελώνη και γι' αυτό θα του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξης των 12 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή τη στιγμή ο Γκουαρντιόλα αμείβεται με 9,5 εκατομμύρια ευρώ και αναμφίβολα η προσφορά της Τσέλσι είναι πολύ δελεαστική. Βέβαια, το γεγονός πως σε εννιά χρόνια στους “μπλε” έχουν περάσει οκτώ προπονητές είναι αποτρεπτικός παράγοντας για τον κάθε τεχνικό.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως ο Γκουαρντιόλα δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με την Μπάρτσα. Μπορεί ισπανικά δημοσιεύματα να έχουν κατά καιρούς ισχυριστεί πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, όμως, ο 41χρονος ακόμα δεν έχει βάλει την υπογραφή του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ