ΑΓΓΛΙΑ

Χιμένεθ:"Tα δώσαμε όλα"

Χιμένεθ:"Tα δώσαμε όλα"

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την σπουδαία νίκη της Σαραγόσα επί της Βιγιαρεάλ (2-1), αποδίδοντας τα εύσημα στους παίκτες του.

Η ομάδα της Αραγονίας μέχρι το 85΄ βρισκόταν πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να σημειώσει μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά με γκολ των Γκαρθία και Άμπραχαμ.

Παραμονές του αγώνα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είχε επισημάνει την αναγκαιότητα κατάκτησης των βαθμών προσπαθώντας να αφυπνίσει τους παίκτες του.

Οι παραινέσεις του έπιασαν τόπο. "Τα έδωσαν όλα στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει καλύτερα ή ακόμη και χειρότερα όμως ο χαρακτήρας που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές ήταν όπως ακριβώς επιθυμούσα.

Κατακτήσαμε μία μεγάλη νίκη επειδή την θέλαμε. Νιώθω περηφάνια και ικανοποίηση για τους παίκτες μου" τόνισε ο Χιμένεθ για να συμπληρώσει:

"Αυτή είναι η εικόνα που ήθελα να δω. Παρότι δεχθήκαμε γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε δίχως φόβο και άγχος ανατρέποντας την κατάσταση. Ελπίζω να μην καταλαγιάσει ο ενθουσιασμός μας. Να περιμένετε ανάλογη συνέχεια".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ