ΑΓΓΛΙΑ

Τζούντ Σισέ VS ερωμένη Γκιγκς!

Τζούντ Σισέ VS ερωμένη Γκιγκς!
Σισέ Τζούντι Σισέ

Ξέρετε τι είναι το Online ξεμάλλιασμα; Και εμείς δεν το γνωρίζαμε μέχρι που είδαμε μία απίστευτη συζήτηση της συζύγου του Τζιμπρίλ Σισέ με την ερωμένη του Ράιαν Γκιγκς! Διαβάστε όλους τους... διαλόγους!

Η αλήθεια είναι πως το Twitter και γενικότερα τα social networks δεν τα γνωρίζαμε καλά, όμως λίγο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που έστελνε Twitts κάθε τόσο, λίγο ο Ντουντού με τα δικά του, λίγο τώρα η γυναίκα του Σισέ, πάει κολλήσαμε και εμείς...

Τι γίνεται όμως όταν κολλήσεις για τα καλά με τα συγκεκριμένα πράγματα και φτάνεις στο σημείο να... ξεμαλλιάζεσαι online; Τίποτα απολύτως. Ίσα ίσα που είναι και διασκεδαστικό!

Κάπως έτσι φτάσαμε στο θέμα μας και τη δημόσια συζήτηση της συζύγου του Τζιμπρίλ Σισέ με την ερωμένη του Ράιαν Γκιγκς! Ναι καλά διαβάσατε...

Όλα ξεκίνησαν λοιπόν όταν η Ίμοτζεν Τόμας (ή αλλιώς η πέτρα του σκανδάλου για τον Ράιαν Γκιγκς), αποφάσισε να δώσει ένα σωρό συνεντεύξεις γύρω από το θέμα που ξέσπασε με τον Ουαλό μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τζούντι Σισέ λοιπόν δεν άντεξε και απάντησε μέσω του Twitter! Η αντίδραση της Ίμοτζεν ήταν άμεση: "Δεν έχω την ενέργεια να μπλοκάρω τον καθένα που με μισεί. Κοιτάξτε πρώτα την μίζερη ζωή σας και μετά ελάτε να με κρίνετε. Γ@#$"!

Εσείς τώρα νομίζατε πως θα το άφηνε έτσι η γυναίκα του Τζιμπρίλ; Όχι! Απάντησε λοιπόν και είπε: "Πως μπορούν ορισμένα κορίτσια να παραπονιούνται για αυτά που ακούγονται και ταυτόχρονα να δίνουν συνέχεια συνεντεύξεις; Αρχίσανε τα... βιολιά. Θα πάρεις περισσότερη δημοσιότητα αν το βουλώσεις και μείνεις αξιοπρεπής".

Στη συνέχεια η Τζούντι Σισέ έδωσε συμβουλές σε όλες τις απατημένες συζύγους μέσω του Twitter: "Όλο ακούω στα ραδιόφωνα και ίντερνετ και στις τηλεοράσεις για σκάνδαλα. Ένας Θεός ξέρει πόσα τέτοια γίνονται και πόσες διαφορετικές απόψεις ακούμε. Ποια είναι η γνώμη σας; Θέλετε να μάθετε τη δική μου;

Τέτοιες υποθέσεις συμβαίνουν παντού και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ. Ωστόσο δεν αισθάνομαι θλίψη για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ειδικά αν γνωρίζουν πως έχει η κατάσταση από την αρχή.

Πως μπορείς να λες ότι δεν ήταν απλά σεξ από τη στιγμή που βλέπεις κάποιον μία φορά την εβδομάδα για δυο ώρες σε ένα ξενοδοχείο; Εγώ καταλαβαίνω μόνο τις απατημένες συζύγους και τα αθώα παιδιά τους".

Αξίζει να αναφέρουμε πως στα Βρετανικά ΜΜΕ γίνεται ο κακός χαμός με το συγκεκριμένο θέμα. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ