ΑΓΓΛΙΑ

Τρεις "Άγιοι" στην εθνική Αγγλίας

Τρεις "Άγιοι" στην εθνική Αγγλίας
© AP

Ο Ρόι Χόντσον κάλεσε για τα φιλικά με Χιλή και Γερμανία τρεις παίκτες της Σαουθάμπτον, ανάμεσα στους οποίους και τον Τζέι Ροντρίγκες. Κλήθηκαν και οι Τζόρνταν Χέντερσον και Φρέιζερ Φόρστερ.

Δύο πολύ δυνατά φιλικά θα δώσει τις επόμενες ημέρες η εθνική Αγγλίας με αντιπάλους τις Χιλή και Γερμανία και ο Ρόι Χόντσον θέλει σε αυτά να τεστάρει τις δυνατότητες κάποιων παικτών.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία και σε παίκτες που δεν καλούνται συνήθως.

Το πρόσωπο της ημέρας είναι ο Τζέι Ροντρίγκες, ο οποίος δεν έχει παίξει ποτέ του με την Αγγλία. Ο 24χρονος, ο οποίος έχει ρίζες από την Ισπανία, πραγματοποιεί μία αρκετά καλή σεζόν ως τώρα και αυτή ήταν η επιβράβευση. Θα έχει, μάλιστα, μαζί του δύο συμπαίκτες του, τους Ρίκι Λάμπερτ και Άνταμ Λαλάνα. Δείτε αναλυτικά την αποστολή:

Τερματοφύλακες: Φρέιζερ Φόρστερ, Τζο Χαρτ, Τζον Ρούντι

Αμυντικοί: Λέιτον Μπέινς, Γκάρι Κέιχιλ, Άσλεϊ Κόουλ, Κίεραν Γκιμπς, Φιλ Τζαγκιέλκα, Γκλεν Τζόνσον, Φιλ Τζόουνς, Κρις Σμόλινγκ, Κάιλ Γουόκερ

Μέσοι: Ρος Μπάρκλεϊ, Μάικλ Κάρικ, Τομ Κλέβερλι, Στίβεν Τζέραρντ, Τζόρνταν Χέντερσον, Άνταμ Λαλάνα, Φρανκ Λάμπαρντ, Τζέιμς Μίλνερ, Άντρος Τάουνσεντ, Τζακ Γουίλσιρ

Επιθετικοί: Τζερμέιν Ντεφόου, Ρίκι Λάμπερτ, Τζέι Ροντρίγκες, Γουέιν Ρούνεϊ, Ντάνιελ Στάριτζ, Ντάνιελ Γουέλμπεκ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ