ΑΓΓΛΙΑ

Τραγικό δυστύχημα με 12χρονο παιδί την ωρα ποδοσφαιρικού αγώνα

Τραγικό δυστύχημα με 12χρονο παιδί την ωρα ποδοσφαιρικού αγώνα

Σοκ στην Αγγλία με το θάνατο ενός 12χρονου αγοριού ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, όταν ένας στύλος έπεσε στο κεφάλι του.

Η μοίρα ήταν σκληρή και άδικη απέναντι στον Oliver Croker. Ο 12χρονος είχε πάει το περασμένο Σάββατο να παρακολουθήσει τον αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μεταξύ της Bradninch και της Bampton κοντά στο Έξετερ, συνοδευόμενος από τους γονείς του, όταν έπεσε θύμα ενός τραγικού δυστυχήματος.

Σε μία διεκδίκηση της μπάλας δύο παίκτες έπεσαν πάνω σε μία πινακίδα που ήταν τοποθετημένη στην άκρη του γηπέδου, με αποτέλεσμα να ξεριζωθεί ένας στύλος και ένα στεφάνι που χρησιμοποιούνταν ως μέρος της περίφραξης και να πέσουν πάνω στο κεφάλι του αγοριού.

Το παιδί διακομίστηκε άμεσα σε δύο νοσοκομεία όμως δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή, με τους γονείς του να συγκλονίζουν λίγες ώρες αργότερα με την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανά του για να βοηθήσουν να ζήσουν άλλα πέντε παιδιά.

"Θα θέλαμε από όλους σας να νιώσετε υπερήφανοι για τον Όλιβερ αυτό το βράδυ, μέσω δωρεάς οργάνων έδωσε ζωή σε άλλα πέντε παιδιά. Θα ζει μέσα τους. Τι τυχερά αγόρια και κορίτσια είναι!! Σε αγαπώ υπέροχο αγόρι μας", έγραψε η μητέρα του Pippa στον λογαριασμό της στο Facebook ενώ ο εξίσου συγκλονισμένος αδερφός του, Tom Croker, ανέφερε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Σήμερα ήταν η δυσκολότερη ημέρα της ζωής μου αποχαιρετώντας τον μικρό μου αδερφό Όλιβερ. Απλά θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλους για τα γλυκά μηνύματα και την εκπληκτική σας υποστήριξη σε όλη την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Η ζωή είναι τόσο άδικη".

Από την πλευρά της η διοίκηση της Bradninch, στην έδρα της οποιάς έγινε ο αγώνας, ξεκαθάρισε σε ανακοίνωση πως δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί τα αίτια του δυστυχήματος, έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού Oliver και τόνισε: "Κανείς δεν αξίζει να φεύγει τόσο νέος και θα λείψει σε ολους. Έφυγε αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη..."

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ