ΑΓΓΛΙΑ

Toυρέ:"Mε απογοήτευσε ο Γκουαρδιόλα"

Toυρέ:"Mε απογοήτευσε ο Γκουαρδιόλα"

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάγια Τουρέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική εφημερίδα Sport. "Δεν γίνεται στα 27 σου να μην παίζεις βασικός" ισχυρίστηκε πως του είπε η σύζυγος του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι, στις σχέσεις του με τον Μαντσίνι, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Επίσης έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι, χαρακτηρίζοντας τον ως το κορυφαίο παίκτη του πλανήτη.

Ο Ιβοριανός εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι. "Ο κόσμος της ομάδας είναι χαρούμενος. Ήρθα εδώ γιατί μου άρεσε η ιδέα να αγωνίζομαι σε μία ομάδα που δεν είχε κερδίσει τίποτα και να ξεκινήσουμε να χτίζουμε κάτι σπουδαίο.

Την περασμένη σεζόν απολαύσαμε μία ξεχωριστή εμπειρία όταν κατακτήσαμε το Κύπελλο πετυχαίνοντας το γκολ στον τελικό. Βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση".

Ο Τουρέ μίλησε και για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. " Μου δίνει ελευθερία κινήσεων και αυτοπεποίθηση. Είναι ωραίος τύπος".

Η κουβέντα αναπόφευκτα έφτασε και στον Λιονέλ Μέσι. " Ο Μέσι είναι ένας. Ο Μέσι είναι Μέσι. Ο καλύτερος στον κόσμο. Είναι επίσης καλός άνθρωπος, όπως άλλωστε και οι Τσάβι, Ινιέστα.

Πρόκειται για καλά παιδιά για αυτό πάντα νικούν. Στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα έχω ζήσει την καλύτερη ατμόσφαιρα".

Ο 28χρονος σταρ εξήγησε τους λόγους που τον απομάκρυναν από τους "μπλαουγκράνα". "Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να φύγω από τον σύλλογο. Αντιμετώπιζα προβλήματα με την πλάτη μου όμως αγωνιζόμουν σαν να ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου. Ήταν όμως δύσκολα.

Υπήρχαν στιγμές όπου μιλούσα με τη σύζυγο μου και άτομα που βρίσκονταν κοντά μου και μου έλεγαν:'Είσαι 27 ετών, εάν δεν παίζεις πρέπει να φύγεις'".

Ο Γιάγια Τουρέ δεν έκρυψε και το παράπονο του από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Όλα άρχισαν μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα. Ήμουν απογοητευμένος. Πέρασε η σεζόν χωρίς να μου πει τίποτα.

Πάντα προσπαθούσα να μιλήσω με τον Γκουαρδιόλα. Το έκανα τρεις φορές. Μου είπε με εμπιστεύεται, αλλά με άφησε στο επόμενο παιχνίδι στον πάγκο. Ο Πεπ δεν μιλάει στους παίκτες που δεν παίζουν. Ποτέ δεν μου είπε τίποτα".

Ο Ιβοριανός πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Μπαρτσελόνα. " Πάντα παρακολουθώ την ομάδα. Είναι οι φίλοι μου εκεί.

Πρόκειται για μία ομάδα που χαίρομαι να παρακολουθώ. Είναι φαινόμενο, όμως πιστεύω πήρα τη σωστή απόφαση αποχωρώντας. Να επιστρέψω; Ποτέ δεν ξέρεις"!

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ