ΑΓΓΛΙΑ

To παλτό του Μουρίνιο στο μουσείο της Τσέλσι!

To παλτό του Μουρίνιο στο μουσείο της Τσέλσι!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποχωρίστηκε με βαριά καρδιά το αγαπημένο του παλτό με το οποίο συνέδεσε της επιτυχίες του στην Αγγλία, προκειμένου να εκτεθεί στο μουσείο της Τσέλσι! Στο παρελθόν το πρόσφερε για δημοπρασία και το αγόρασε ξανά ο ίδιος!

Ο "Special One" αποχώρησε πριν από μία πενταετία από τους "Βlues" ωστόσο παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής στις τάξεις του συλλόγου.

Το ίδιο ισχύει και για το αγαπημένο του γκρι παλτό με το οποίο οδήγησε την ομάδα του Λονδίνου στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι άνθρωποι πρόσθεσαν στα εκθέματα του μουσείου της ομάδας και το περίφημο παλτό Armani, πλάι στη φανέλα του Πίτερ Όσγκουντ, τα παπούτσια του Τζιανφράνκο Τζόλα αλλά και τις φωτογραφίες των Τέρι Βέναμπλς και Μαρσέλ Ντεσαγί.

Το διάσημο παλτό του Ζοζέ Μουρίνιο καλύπτεται από προστατευτικό τζάμι, ενώ συνοδεύεται και από λόγια του Τζον Τέρι!

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο Μουρίνιο είχε αποφασίσει να δωρίσει το αγαπημένο του ένδυμα σε δημοπρασία, όμως άλλαξε γνώμη με αποτέλεσμα να δαπανήσει 22.155 ευρώ για να το πάρει πίσω!

" Όλο το Σαββατοκύριακο σκεφτόμουν τις στιγμές που πέρασα με το παλτό μου. Νομίζω ότι πρέπει να το κρατήσω και να το βάλω δίπλα στα μετάλλια στην τροπαιοθήκη μου" είχε δηλώσει.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ