ΑΓΓΛΙΑ

Τιμωρήθηκε για την αφιέρωση στον νεκρό του πατέρα

Τιμωρήθηκε για την αφιέρωση στον νεκρό του πατέρα
Μπεραϊνό 2013 THE FA

Ο Μπεραϊνό της Αγγλίας τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα καθώς στο γκολ που σημείωσε εναντίον της Φιλανδίας σήκωσε τη μπλούζα του. Μόνο που το μήνυμα που κρυβόταν από κάτω "προοριζόταν" στο νεκρό του πατέρα (videos)

Όλοι θυμάστε (αν όχι μην φοβάστε θα το αναφέρουμε αναλυτικά) το ματς Άρης - ΑΕΚ 1-1 την περσινή περίοδο, όπου ο Νταβίδ Αγκάνθο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί σήκωσε τη φανέλα του.

Ο Ισπανός άσος ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον αδικοχαμένο νεαρό ποδοσφαιριστή Άγγελο Τσιπούρα γράφοντας συγκεκριμένα "Άγγελε δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ".

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Τάσου Κάκου είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων για το πως και πότε πρέπει να τιμωρείται ένας ποδοσφαιριστής, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποια αλλαγή.

Παρόμοιο περιστατικό όμως είχαμε στο παιχνίδι των ομάδων Νέων της Αγγλίας με αυτή της Φινλανδίας. Ο νεαρός επιθετικός Σαϊντό Μπεραϊνό πέτυχε γκολ, σήκωσε ελάχιστα την μπλούζα του στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον πατέρας του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο διαιτητής εφάρμοσε και αυτή τη φορά τον κανόνα βγάζοντας του κάρτα, κάτι που έχει σχολιαστεί αρνητικά από πολλούς στην Ευρώπη.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ