ΑΓΓΛΙΑ

Θυμίζει Σίρερ ο Παπίς Σισέ

Θυμίζει Σίρερ ο Παπίς Σισέ
Παπίς Σισέ

Ο Παπίς Σισέ στο ξεκίνημα του με την Νιούκαστλ θυμίζει τον Άλαν Σίρερ και δηλώνει πως ο παλαίμαχος άσος αποτελεί παράδειγμα για τον ίδιο (videos)

Από το ξεκίνημα της σεζόν φαινόταν πως η Νιούκαστλ θα πραγματοποιούσε εξαιρετική πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως μία "κοιλιά" στα μέσα του χειμώνα άλλαξε προσωρινά τα σχέδια.

Η μεταγραφή του 26χρονου άσου Παπίς Σισέ ωστόσο άλλαξε και πάλι τα δεδομένα, με την Νιούκαστλ να "χτυπάει" δυνατά ένα από τα εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν ( ισοβαθμεί στην 4η θέση με την Τότεναμ).

Ο Σενεγαλέζος άσος έχει πετύχει 10 γκολ σε εννέα συμμετοχές με τη φανέλα των "Toons" και στα επτά παιχνίδια που έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα η ομάδα του παραμένει αήττητη!

Μάλιστα στην Αγγλία πολλοί συγκρίνουν το ξεκίνημα του με εκείνο του μπόμπερ της αγγλικής ομάδας, Άλαν Σίρερ, ο οποίος είχε πετύχει 10 γκολ στα πρώτα 13 παιχνίδια με τη φανέλα της Νιούκαστλ.

Ο ίδιος πάντως είναι συγκρατημένος και δηλώνει: "Ο Άλαν Σίρερ έχει τοποθετήσει τον πήχη ψηλά και θα πρέπει να προσπαθήσω αρκετά για να τον φτάσω. Ο Σίρερ είναι παράδειγμα για εμένα και προσπαθώ να ακολουθήσω τα βήματα του".

Εσείς διαβάστε επίσης για την ιστορία του μεγάλου γκολτζή, Άλαν Σίρερ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ