ΑΓΓΛΙΑ

Την Τρίτη ξεκαθαρίζει του Κουίνσι

Την Τρίτη ξεκαθαρίζει του Κουίνσι
Κουίνσι

Η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε με 3-0 από την Κρόουλι με τον Κουίνσι να έχει μέτρια παρουσία όμως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες παραμονής στην Αγγλία

Ο Κουίνσι δοκιμάζεται εδώ και αρκετές ημέρες από την Κρίσταλ Πάλας και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στον σύλλογο για δυο λόγους.

Αρχικά γιατί έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον προπονητή της ομάδας, αλλά και γιατί η Πάλας ψάχνει παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ χωρίς μεγάλο κόστος.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Ίαν Χόλοουγεϊ με δηλώσεις του μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Κρόουλι, όπου ο Κουίνσι μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αλλάξει την εικόνα του αγώνα (έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες).

"Προσπαθούμε να γεμίσουμε τα κενά όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Βλέπω συνέχεια παίκτες, παίκτες, παίκτες, ξανά παίκτες, όμως σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, χρειάζονται αρκετά χρήματα", ήταν τα λόγια του.

Οι Άγγλοι αναφέρουν πως το γεγονός πως ο Κουίνσι μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο ελκυστική για τον σύλλογο, που θα αποφασίσει μέχρι την Τρίτη αν θα τον αποκτήσει.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ