ΑΓΓΛΙΑ

Θέλει συμπαίκτη τον Μπέκαμ ο Γκιγκς

Θέλει συμπαίκτη τον Μπέκαμ ο Γκιγκς

Την επιθυμία του να εκπροσωπήσει την Μεγάλη Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες από κοινού με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ εξέφρασε ο Ράιαν Γκιγκς.

Ο Ουαλός μαζί με τον σούπερ των Λ.Α. Γκάλαξι δεν αποκλείεται να είναι οι δύο από τους τρεις ποδοσφαιστές άνω των 23 ετών που δικαιούται να χρησιμοποιήσει κάθε χώρα που μετέχει στο τουρνουά.

Ο τεχνικός της ολυμπιακής ομάδας της Αγγλίας, Στιούαρτ Πιρς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιλέξει ποδοσφαιριστές που μετέχουν στο Euro, κάτι που σημαίνει πως οι Τσάμπερλεϊν και Γουέλμπεκ δεν θα βρίσκονται στην αποστολή.

Ο Γκιγκς έκανε έκκληση στον Πιρς προκειμένου να επιλέξει τον ίδιο και τον Μπέκαμ. Εάν συμβεί αυτό θα είναι η πρώτη φορά από το 2003 που θα αγωνιστούν ως συμπαίκτες.

"Ο Μπεκς προφανώς και είναι φίλος μου. Είναι σπουδαίος παίκτης και παραμένει. Ξεκίνησα την καριέρα μου μαζί του στην ομάδα Νέων. Θα είναι σπουδαίο 20 χρόνια μετά να επαναληφθεί αυτό" τόνισε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Στιούαρτ Πιρς μέχρι τις 8 Ιουνίου θα έχει κάνει την προεπιλογή καλώντας 35 παίκτες, ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ