ΑΓΓΛΙΑ

Θέλει Αντεμπαγιόρ ο Ρέντναπ

Θέλει Αντεμπαγιόρ ο Ρέντναπ
© PA

Ο Χάρι Ρέντναπ κάνει προσπάθεια για να αποκτήσει τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ με τη μορφή δανεισμού. Δεν υπολογίζεται ο παίκτης από στην Τότεναμ όπως επιβεβαίωσε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος βρίσκεται στο Τόγκο λόγω του θανάτου του αδελφού του.

Ο 29χρονος έχει πάρει άδεια ως τη Δευτέρα από την Τότεναμ και όταν επιστρέψει θα αρχίσει να προπονείται με την Κ21 της ομάδας.

Οι Λονδρέζοι δεν τον υπολογίζουν και αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή ο Άντε δεν είναι μαζί μας. Του έχει χορηγηθεί άδεια για προσωπικούς λόγους ως τη Δευτέρα.

Μέχρι όταν το κρίνω κατάλληλο θα πρέπει να προπονείται με τους μικρούς επειδή άργησε να μπει στην προετοιμασία και επειδή θα έχει στο μυαλό του την προσωπική τραγωδία που περνάει. Αν θα ξαναπαίξει με την Τότεναμ; Υπάρχει ένα ενδεχόμενο".

Όλα αυτά ήταν βούτυρο στο ψωμί του Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος λόγω των σχέσεών του με την Τότεναμ έχει ήδη πάρει στην ΚΠΡ τους Τομ Κάρολ και Μπενουά Ασού Εκοτό. Οι σύλλογοι της Championship έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτες με τη μορφή δανεισμού και ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε επί του θέματος:

"Θα ήταν ένας φοβερός δανεισμός, αυτό είναι σίγουρο. Δε γνωρίζω τι θα συμβεί. Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από την Τότεναμ, η οποία έχει πολλούς καλούς παίκτες. Δεν μπορεί να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Premier League, μόνο σε ομάδα της Championship, αν βέβαια θέλει. Νομίζω πως είναι δύσκολη περίπτωση".

Να σημειωθεί πως ο επιθετικός από το Τόγκο αμείβεται με 100.000 λίρες την εβδομάδα, συμβόλαιο που δε θα μπορούσε να του καλύψει η ΚΠΡ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ