ΑΓΓΛΙΑ

"Θα τιμωρηθούν οι δράστες"

"Θα τιμωρηθούν οι δράστες"
© ACTION IMAGES

Με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα της η αγγλική ομοσπονδία ξεκαθάρισε πως θα εξετάσει όλα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του κυπέλλου μεταξύ της Γουίγκαν με τη Μίλγουολ, προκειμένου να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Δια βίου αποκλεισμό των οπαδών σκέφτονται στη Μίλγουολ.

Έτοιμοι να πάρουν σκληρά μέτρα για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό της Γουίγκαν με τη Μίλγουολ είναι οι άνθρωποι της αγγλικής ομοσπονδίας και των "λιονταριών".

Αρχικά οι πρώτοι μέσω ανακοίνωσης του Άλεξ Χορν ξεκαθάρισαν πως αρχίζει άμεσα η διαδικασία αναγνώρισης και τιμωρίας των δραστών.

"Η αστυνομία και η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξετάζουν τις εικόνες σποραδικής βίας και αταξίας μεταξύ των οπαδών της Μίλγουολ στο τέλος του ημιτελικού του κυπέλλου Αγγλίας. Η αγγλική ομοσπονδία και το γήπεδο Γουέμπλεϊ θα δουλέψουν μαζί με την αστυνομία και τους εκπροσώπους της Μίλγουολ για να εξετάζουν όλα τα γεγονότα.

Θα κοιτάξουμε να αναγνωρίσουμε όλους τους εμπλεκόμενους, θα ασκηθούν σε βάρος τους εγκληματικές κατηγορίες και απαγόρευση από το ποδόσφαιρο. Η ομοσπονδία θρηνεί για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν, οι οποίες είναι απαράδεκτες. Θα γίνουν τα πάντα για να ληφθούν μέτρα για όσους ενεπλάκησαν".

Από την πλευρά της η Μίλγουολ, οι οπαδοί της οποίας φέρουν την ευθύνη για τα επεισόδια με ανακοίνωσή της κατέστησε σαφές πως οι οπαδοί της που θα αναγνωριστούν ότι συμμετείχαν στα επεισόδια θα τιμωρηθούν με δια βίου αποκλεισμό από τα παιχνίδια της ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες κυρώσεις που θα έχουν από την πολιτεία.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ