ΑΓΓΛΙΑ

Τέλος από εθνική Αγγλίας ο Τζέραρντ

Τέλος από εθνική Αγγλίας ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της διεθνής του καριέρας, έπειτα από 14 χρόνια με 114 εμφανίσεις με την εθνική Αγγλίας

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποτελεί παρελθόν για την εθνική Αγγλίας, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της διεθνής του καριέρας.

Τρεις συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο, άλλες τόσες σε EURO, συνολικά 114 εμφανίσεις, τις 38 ως αρχηγός, 21 γκολ, 13 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη.

"Απόλαυσα κάθε λεπτό εκπροσωπώντας την πατρίδα μου και είναι μία στενάχωρη μέρα για μέρα, ξέροντας πως δεν θα ξαναφορέσω την φανέλα της εθνικής Αγγλίας", τόνισε ο άσος της Λίβερπουλ.

"Όπως και έχει, θέλω να συνεχίσω την στενή μου σχέση με την ομοσπονδία και να βοηθήσω όπως μπορώ".

"Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την υποστήριξή τους σε όλο αυτό το... ταξίδι μου με την εθνική Αγγλίας".

"Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσοι πήραν μέρος στην διεθνή μου καριέρα, προπονητές, επιτελεία και συμπαίκτες, με τους οποίους είχα την τύχη να παίξω μαζί".

Εν συνεχεία ευχαρίστησε ο Τζέραρντ τους φιλάθλους, που στήριζαν την ομάδα παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, και ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Ρόι Χόντσον που τον έχρισε αρχηγό, πραγματοποιώντας έτσι το παιδικό του όνειρο.

"Μίλησα με την οικογένειά μου και τους του φίλους πριν πάρω την απόφαση. Ο Μπρένταν Ρότζερς ήταν φανταστικός και και τώρα θα πρέπει να προσέχω το σώμα μου για να μπορώ όταν μπαίνω στο γήπεδο να δίνω τα πάντα για την Λίβερπουλ. Νομίζω είναι η σωστή απόφαση και έπαιξε ρόλο και η επιστροφή της Λίβερπουλ στο Champions League".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόι Χόντσον, ανέφερε πως είναι απογοητευμένος, αλλά καταλαβαίνει απόλυτα την απόφαση του Τζέραρντ και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

***περισσότερα σε λίγο...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ