ΑΓΓΛΙΑ

Συγκινητικό μήνυμα Σισέ σε Αμπιντάλ

Συγκινητικό μήνυμα Σισέ σε Αμπιντάλ
Σισέ Αμπιντάλ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον "αδερφό" του Ερίκ Αμπιντάλ και δηλώνει πως ο έμπειρος αμυντικός θα γυρίσει δυνατότερος.

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη το πρωί από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, ο Ερίκ Αμπιντάλ θα δώσει νέα μάχη με τον καρκίνο και γι αυτό θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος.

Η είδηση σόκαρε τους περισσότερους συμπαίκτες του τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στην Γαλλία, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να μιλάει στην SUN για το θέμα.

"Έχω σκοκαριρστεί από τα νέα, όμως δεν ανησυχώ γιατί ξέρω πως θα επιστρέψει δυνατός", είπε αρχικά ο Γάλλος άσος της ΚΠΡ και πρώην του Παναθηναϊκού.

"Θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Είναι σαν αδερφός μου. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Μιλήσαμε πριν λίγες ημέρες, καθώς παίξαμε μουσική μαζί! Μάλιστα ανεβάσαμε ένα "τραγούδι" στο iTunes και κάναμε πλάκα με αυτό. Ποτέ όμως δεν μου είπε τι κατάσταση βιώνει".

Στη συνέχεια τόνισε: "Είναι ένα παράδειγμα για όλους. Ένας γενναίος άνδρας. Εγώ πέρασα δυο σοβαρούς τραυματισμούς, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που περνά εκείνος".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ