ΑΓΓΛΙΑ

Στο ευρωπαϊκό Under 21 ο Χάρι Κέιν

Στο ευρωπαϊκό Under 21 ο Χάρι Κέιν
© REUTERS

Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Ρόι Χόντσον έδωσαν την συγκατάθεσή τους, έτσι ο Χάρι Κέιν θα βοηθήσει την Αγγλία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 τον Ιούνιο

Ο Χάρι Κέιν είναι πλέον μέλος της εθνικής Αγγλίας, της ανδρικής ομάδας, όμως τον Ιούνιο θα τελειώσει το έργο του, παίρνοντας μέρος το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 τον Ιούνιο στην Τσεχία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόι Χόντσον, επιβεβαίωσε πως ο νεαρός άσος της Τότεναμ θα βοηθήσει την ομάδα U21 της χώρας, ενώ δεν έφερε αντίρρηση και ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Αμέσως μετά το τέλος της Premier League θα ταξιδέψει με τον σύλλογο του Λονδίνου σε Αυστραλία και Μαλαισία, στο... τουρ που θα κάνουν οι "σπερς" και όταν επιστρέψει θα τεθεί στην διάθεση του προπονητής της εθνικής Αγγλίας U21, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Αντιθέτως, δεν θα γίνει το ίδιο για τους Ραχίμ Στέρλινγκ της Λίβερπουλ και Ρος Μπάρκλεϊ της Έβερτον, κάτι που σαφώς αποδυναμώνει τους Άγγλους.

"Ο Χάρι θέλει να τελειώσει την δουλειά που έχει κάνει, κυρίως θα πάει να παίξει με την U21 επειδή πραγματικά το θέλει. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην πορεία της ομάδας τους τελευταίους 18 μήνες", τόνισε ο Ρόι Χόντσον, ο οποίος θα τον στερηθεί για το ματς με την Σλοβενία τον Ιούνιο, αλλά και για το φιλικό νωρίτερα με Ιρλανδία.

"Θα μας λείψει, αυτές τις 10 ημέρες ήταν εξαιρετικός", πρόσθεσε ο Χόντσον, ο οποίος έβαλε αλλαγή τον Κέιν στο ματς με την Λιθουανία και σκόραρε μετά από 79 δευτερόλεπτα, ενώ ήταν βασικός στο φιλικό με την Ιταλία.

Στο ευρωπαϊκό Under 21 ο Χάρι Κέιν
© ANDY HOOPER
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ