ΑΓΓΛΙΑ

Σκόουλς: "Δεν είναι... σπουδαία μέρα ο τελικός"

Σκόουλς: "Δεν είναι... σπουδαία μέρα ο τελικός"
Σκόουλς

Ο Πολ Σκόουλς εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη σημασία που αποδίδεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η εποχή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε το Κύπελλο Αγγλίας ως τρίτο ή ακόμα και τέταρτο ιεραρχικά στόχο στη σεζόν, έχει παρέλθει... Πλέον, η αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για τον Λουίς Φαν Χάαλ και τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μιας αποτυχημένης περιόδου.

Τη σκληρή αλήθεια ομολόγησε ένας από τους "πυλώνες" της κυριαρχίας της Γιουνάιτεντ στην Premier League, o Πολ Σκόουλς. Ο παλαίμαχος Άγγλος εξέφρασε τη θλίψη του για τη σημασία που αποδίδεται στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, τονίζοντας ότι σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, η ομάδα ξεκούραζε παίκτες για το πρωτάθλημα ή το Champions League.

"Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ολοφάνερα προσπαθούμε να αναγάγουμε τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας σε μία σπουδαία μέρα. Ίσως είμαι υπερβολικός, αλλά πιστεύω ότι αυτή η διοργάνωση δεν ήταν ποτέ σε προτεραιότητα. Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας θεσμός με μεγάλη σημασία, αλλά η προτεραιότητα ήταν το Champions League και η Premier League.

Πάντα διεκδικούσαμε αυτές τις δύο διοργανώσεις, και καταλαβαίνουμε το γιατί και πολλές φορές η ομάδα μας αποκλειόταν από το Κύπελλο Αγγλίας, επειδή της έλειπαν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έπρεπε να ξεκουραστούν για τα σημαντικά παιχνίδια του Champions League ή της Premier League" ήταν τα λεγόμενα του Σκόουλς.

Στην πρόβλεψη του για το αποτέλεσμα του τελικού, ανέφερε: "Όλοι νομίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κατακτήσει εύκολα το τρόπαιο, όμως θα παιχτεί ένα σκληρό ματς. Η Κρίσταλ Πάλας διαθέτει ένα καλό σύνολο και θεωρώ ότι μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες, οπότε πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ