ΑΓΓΛΙΑ

Σισέ ο μεταφραστής

Σισέ ο μεταφραστής
Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ το Σάββατο δεν αγωνίστηκε με την ΚΠΡ, αλλά προσέφερε τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο. Διαβάστε πως βοήθησε την ομάδα του.

Μπορεί το Σάββατο να μην αγωνίστηκε στη μεγάλη νίκη της ΚΠΡ επί της Άρσεναλ, αλλά και πάλι βοήθησε.

Ο λόγος για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έβαλε το λιθαράκι του, χωρίς αυτή τη φορά να πατήσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γάλλος δεν μπόρεσε να παίξει, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, αλλά βρέθηκε στο “Λόφτους Ρόουντ”, για να παρακολουθήσει την ομάδα του. Πήγε δε στα αποδυτήρια και προσέφερε τις υπηρεσίες του κάνοντας τον μεταφραστή του Σάμπα Ντιακιτέ.

Ο 23χρονος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο από την ΚΠΡ και ακόμα δεν έχει μάθει αγγλικά. Γνωρίζει μόνο γαλλικά και δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους περισσότερους στην ομάδα του Λονδίνου. Επομένως, κάποιος έπρεπε να του εξηγήσει τι ζητούσε ο Μαρκ Χιούζ από αυτόν και ο άνθρωπος που το έκανε ήταν ο Σισέ και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, καθώς ο Ντιακιτέ πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε δια στόματος του Χιούζ, ο οποίος δήλωσε: “Γνώριζα τον Σάμπα εδώ και 12 μήνες, έτσι όταν τον είδα στη λίστα μας είπα πως ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε. Τον βοηθάμε να προσαρμοστεί και ο Σισέ μεταφράζει για εκείνον. Το Σάββατο δεν είχε κάποια δουλειά και έτσι έκανε αυτό”.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ