ΑΓΓΛΙΑ

Σαμίρ Νασρί: "Δεν φεύγω αν δεν πάρω τίτλο"

Σαμίρ Νασρί: "Δεν φεύγω αν δεν πάρω τίτλο"

Δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Άρσεναλ αν δεν πάρει έστω και έναν τίτλο τόνισε ο Γάλλος σταρ των "λονδρέζων" Σαμίρ Νασρί.

Οι φετινές εμφανίσεις του Σαμίρ Νασρί τον έχουν βάλει στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα όμως ο ίδιος με δηλώσεις του βάζει φρένο στην μεταγραφολογία τονίζοντας πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά αν δεν πάρει κάποιο τίτλο με την Άρσεναλ.

Ο επιθετικός των "κανονιέρηδων" αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του λέγοντας πως οι συζητήσεις με την διοίκηση θα αρχίσουν το καλοκαίρι.

Όσον αφορά την μεταγραφή του είπε: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι απολαμβάνω την παρουσία μου στην Αρσεναλ και στο Λονδίνο και νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά ακόμα. Ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ είναι να κερδίσω τίτλους και δεν σκοπεύω να φύγω από τον σύλλογο αν δεν πάρω έστω έναν".

Ενώ για την ανανέωση του συμβολαίου του τόνισε: "Υποσχεθήκαμε και οι δύο πλευρές να μιλήσουμε για το θέμα μετά το τέλος της σεζόν. Για την ώρα η συγκέντρωσή μου είναι στο να κερδίσουμε τον τίτλο και να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά στοChampionsLeague".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ