ΑΓΓΛΙΑ

Ρούνεϊ: "Να το πάρω επιτέλους"

Ρούνεϊ: "Να το πάρω επιτέλους"

Δεν έχει κατακτήσει και λίγα στην μέχρι τώρα καριέρα του, αλλά ο Γουέιν Ρούνεϊ, έχει δίψα για την κατάκτηση του φετινού FA Cup Αγγλίας, ανάλογη με αυτή που θα είχε ένας πρωτάρης. "Θέλω απεγνωσμένα να κερδίσω αυτόν τον τίτλο φέτος", τόνισε ο Άγγλος στράικερ.

Φυσικά αυτή η εμμονή του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είναι τυχαία. Δυο φορές έχει φτάσει στο παρελθόν σε τελικό του κυπέλλου, αλλά και τις δυο, έφυγε από το γήπεδο ηττημένος.

Η φετινή χρονιά όμως, είναι για τον Ρούνεϊ, η ευκαιρία να προσθέσει ένα ακόμα τρόπαιο στην καριέρα του. "Θέλω απεγνωσμένα να κερδίσω το φετινό FA Cup", τόνισε αρχικά ο 26χρονος φορ σύμφωνα με το "The Mirror", για να συνεχίσει εξηγώντας:

"Έχω χάσει δυο τελικούς και αυτό το πράγμα είναι μέσα στο μυαλό μου. Πρόκειται για ένα τεράστιο τουρνουά, που θέλεις να παίξεις και να προσπαθήσεις να κερδίσεις. Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία φέτος".

Για την ώρα πάντως, η προσοχή του Ρούνεϊ και των συμπαικτών του, βρίσκεται στο Champions League και την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ την Τρίτη στο "Όλντ Τράφορντ".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ