ΑΓΓΛΙΑ

Προσπαθεί για Γκομίς, σκέψεις και για Ρεμί

Προσπαθεί για Γκομίς, σκέψεις και για Ρεμί

Το κενό που έχει στην επίθεσή της προσπαθεί να καλύψει η Νιούκαστλ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση για τον Μπαφετιμπί Γκομίς, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Λοίκ Ρεμί.

Στη γαλλική αγορά ψάχνει η Νιούκαστλ τον άνθρωπο που θα πλαισιώσει τον Παπίς Σισέ, η διαμάχη του οποίου με τη διοίκηση της ομάδας για τον χορηγό τελείωσε.

Η "τουν" έχει βρει τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Μπαφετιμπί Γκομίς και επιχειρεί να τον εντάξει έχει ήδη καταθέσει πρόταση στη Λιόν για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η αγγλική ομάδα προσφέρει 8 εκ. ευρώ στους "γκον", με τους οποίους ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Στη Λιόν η πώλησή του είναι ειλημμένη απόφαση και δεν αποκλείεται να δεχτούν την προσφορά. Ωστόσο, θα πρέπει να συναινέσει και ο παίκτης, η πλευρά του οποίου δεν έχει έρθει σε επαφή με τη Νιούκαστλ ως τώρα.

Από εκεί και πέρα, η τελευταία σχεδιάζει εντός της εβδομάδας να κάνει κρούση και για τον Λοίκ Ρεμί. Το πλάνο προβλέπει να αποκτηθεί ο Γάλλος επιθετικός με τη μορφή δανεισμού από την ΚΠΡ, η οποία θα ήθελε να ξεφορτωθεί το υψηλό συμβόλαιό του δεδομένου ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Championship.

Τέλος, οι άνθρωποι της Νιούκαστλ είχαν στα υπόψη τους και τον Όσκαρ Καρντόσο, όμως, η περίπτωσή του δε θα προχωρήσει από τη στιγμή που η Μπενφίκα ζητάει 15 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ