ΑΓΓΛΙΑ

Προσεχώς "σφυρί" ο Καλού

Προσεχώς "σφυρί" ο Καλού

Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σάλομον Καλού βρίσκεται η Γουέστ Χαμ. Τα "σφυριά" έχουν συμφωνήσει με τη Λιλ και το μόνο που μένει είναι να τα "βρουν" και με τον παίκτη στο οικονομικό κομμάτι.

Με τους εκπροσώπους του Σάλομον Καλού θα συναντηθούν αυτές τις μέρες οι ιθύνοντες της Γουέστ Χαμ προκειμένου να πείσουν τον Ιβοριανό επιθετικό να επιστρέψει στο Νησί.

Τα "σφυριά" τα έχουν βρει σε όλα με την Λιλ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, με το deal να φτάνει τα 3.500.000 ευρώ. Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι, μετακόμισε το 2012 στη Γαλλία, για λογαριασμό της Λιλ και το συμβόλαιό του λήγει το 2016.

Η Γουέστ Χαμ, ωστόσο, δεν ήταν η μόνη που ενδιαφέρθηκε φέτος έντονα για τον Καλού, μιας και νωρίτερα, προτάσεις είχαν κάνει τόσο η Γουεστ Μπρομ, όσο και η Τραμπζονσπόρ, με τον παίκτη να δίνει αρνητικές απαντήσεις και στις δύο.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σαμ Αλαρντάις, μίλησε και ο ίδιος προσωπικά με τον Ιβοριανό, σε μια προσπάθειά του να τον πείσει να μετακομίσει στην Αγγλία. Τον προορίζει μάλιστα για παρτενέρ του Άντι Κάρολ στην επίθεση του συλλόγου.

Ο έτερος στόχος για την επιθετική γραμμή των "σφυριών" ήταν ο Ντουβάν Ζαπάτα της Εστουδιάντες, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στο Νησί, "χάλασε" τη μεταγραφή του.

Ο Καλού αγωνίστηκε στο Νησί με τη φανέλα της Τσέλσι 6 σεζόν, πραγματοποιώντας συνολικά 251 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 60 τέρματα, ενώ πέρυσι με τη Λιλ είχε 37 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 16 φορές.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ