ΑΓΓΛΙΑ

Προς την έξοδο ο Τζέκο

Προς την έξοδο ο Τζέκο
Τζεκο

Ορατό είναι το ενδεχόμενο φυγής του Έντιν Τζέκο από τη Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τη "Daily Mail". Διαβάστε τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Τον εαυτό του μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι έχει αρχίσει να σκέφτεται ο Έντιν Τζέκο.

Τόσο αυτός όσο και η αγγλική ομάδα δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους και έτσι δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να δοθεί τέλος σε αυτή σύμφωνα με την "Daily Mail".

Ο Βόσνιος άρχισε εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά σταδιακά ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε αισθητά. Παράλληλα, ο ίδιος σταμάτησε να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, επηρεασμένος ίσως και από τα λεπτά που παίρνει.

Ο ίδιος με τις υφιστάμενες συνθήκες θα ήθελε να πάει σε κάποια άλλη ομάδα και η Σίτι από την πλευρά της δεν είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο, αφού θέλει να εξασφαλίσει χρήματα, για την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός είναι ο μεγάλος στόχος για το καλοκαίρι, αλλά θα πρέπει να αποχωρήσει και ένας από τους επιθετικούς που έχει η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, για να αποκτηθεί.

Τέλος, να σημειωθεί πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τζέκο με πρώτη τη Γιουβέντους. Οι “μπιανκονέρι” ψάχνουν επιθετικό, αφού το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν οι Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Φάμπιο Κουαλιαρέλα, και ο 26χρονος θεωρείται ιδανικός, δεδομένου ότι τον ήθελαν και πριν πάει στη Σίτι. Επίσης, ο Τζέκο βρίσκεται και στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ίσως κινηθεί για την απόκτησή του αν πουλήσει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ