ΑΓΓΛΙΑ

"Πόρτα" σε Μουρίνιο από την αγγλική FA

"Πόρτα" σε Μουρίνιο από την αγγλική FA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι διαθέσιμος για τον πάγκο των "τριών λιονταριών" το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν ότι θέλουν Άγγλο τεχνικό. Φαβορί ο Χάρι Ρέντναπ.

Το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έφερνε αντίρρηση στο να κοουτσάρει ο Μουρίνιο την Εθνική Αγγλίας στα τελικά του Euro 2012 είχε φουντώσει τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον "special one", όμως η αγγλική FA έσπευσε να διαψεύσει το εν λόγω σενάριο.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας αντέδρασαν με οργή στα δημοσιεύματα που συνέδεαν την προσπάθεια του Μουρίνιο να νοικιάσει σπίτι στο Λονδίνο με την εθνική ομάδα της χώρας, τονίζοντας ότι θέλουν να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γηγενής προπονητής.

"Θα ήταν προτιμότερο να έρθει Άγγλος. Θα είναι κλειδί να έχουμε κάποιον με ικανότητες καλής επικοινωνίας με τους παίκτες και ο οποίος θα έχει εμπειριά από το να διαχειρίζεται Άγγλους παίκτες".

Η τελευταία μάλιστα αναφορά παραπέμπει στον Χάρι Ρέντναπ, με τον 65χρονο τεχνικό της Τότεναμ να είναι το Νο 1 φαβορί για να οδηγήσει τα "λιοντάρια" στα γήπεδα Πολωνίας/Ουκρανίας μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης θητείας στους πάγκους αγγλικών ομάδων.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ