ΑΓΓΛΙΑ

Ποιός θα πάρει τον Μπέιλ;

Manchester City's Tottenham Hotspur's Gareth Bale (R) celebrates scoring during their English Premier League football match at The Etihad Stadium in Manchester, north-west England on January 22, 2011. AFP PHOTO/PAUL ELLIS --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo. (Photo credit should read PAUL ELLIS/AFP/Getty Images)
Manchester City's Tottenham Hotspur's Gareth Bale (R) celebrates scoring during their English Premier League football match at The Etihad Stadium in Manchester, north-west England on January 22, 2011. AFP PHOTO/PAUL ELLIS --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo. (Photo credit should read PAUL ELLIS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Τότεναμ "φοβίζει" την Μπαρτσελόνα με την τιμή στην οποία θα έδινε τον Γκάρεθ Μπέιλ καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να προπορευθεί στην μεταγραφή του παίκτη.

Η Ρεάλ φαντάζει πιο κοντά στην απόκτηση του νεαρού αριστερού μπακ της Τότεναμ, ο οποίος εκτιμάται γύρω στα 40εκ. λίρες από την ίδια την Τότεναμ αν και όπως ακούγεται να προτιμά να μεταγραφεί στο Καμπ Νοου.

Φήμες θέλουν τον Γκάρεθ Μπέιλ να μετακομίζει το καλοκαίρι από την Τότεναμ. Σε περίπτωση μεταγραφής είτε στην Βαρκελώνη είτε στην Μαδρίτη εφόσον και οι δυο καταθέσουν επίσημη πρόταση, ο παίκτης δεν έβαλε φραγμό στο μέλλον του με δηλώσεις που έκανε.

Το επόμενο καλοκαίρι πρόκειται να αναστατώσει την Τότεναμ με τίποτα να μην είναι εξασφαλισμένο και για τον Χάρυ Ρέντναπ και για τον Λούκα Μόντριτς. Αποκλείεται, βεβαίως, να φύγουν και οι δυο πράγμα που κανένας δεν περιμένει. Η πιθανή απώλεια του Μπέιλ ίσως φθείρει την βάση πάνω στην οποία έχει χτίσει ο Ρέντναπ την ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια.

Σύμφωνα με ξένες πηγές, σύμφωνα με την Μπαρτσελόνα ο Ουαλός είναι ένας εφικτός στόχος για το καλοκαίρι. Όμως, είναι αντιληπτό ότι και τόσο η Ρεάλ όσο η Σίτι είναι πιθανό να καταθέσουν πρόταση.

Σε συνέντευξη του ο Μπέιλ για την περίπτωση μεταγραφής του σε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα δήλωσε:

"Αν έλεγες σε οποιονδήποτε νέο παίκτη ότι μπορούσε να παίξει σε Μπαρτσελόνα η Ρεάλ θα την απέρριπτε; Πιθανότατα όχι. Μοιάζει με την περίπτωση του Χάρυ Ρέντναπ με την εθνική Αγγλίας, είναι δηλαδή ένα όνειρο ζωής και μοναδική ευκαιρία την οποία πρέπει να σκεφτείς ιδιαίτερα σοβαρά".

Από ότι είναι εμφανές, ο Μπέιλ φαίνεται να προτιμά την Μπατσελόνα καθώς προτιμά τον τρόπο παιχνιδιού των "μπλαουκράνα".

Είναι διπλή εκτίμηση και για τους δυο συλλόγους από την πλευρά του παίκτη. Σύμφωνα με ξένα μέσα, πηγή κοντά στην Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει ανοίξει συνομιλίες με τον μάνατζερ του παίκτη έχοντας ήδη μιλήσει αρκετές φορές για την μετακίνηση του παίκτη στην Βαρκελώνη.

Εκτιμάται ότι ο Γκουαρδιόλα να έχει θέσει προτεραιότητες για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ σε συνεννόηση με τον πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ. Στην Βαρκελώνη θεωρούν ότι ο Μπέιλ θα είναι άξιος αντικαταστάτης του Αμπιντάλ την ώρα που ο παίκτης εκτιμά τον εαυτό του περισσότερο επιθετικογενή.

Παρόλα αυτά δεν θα είναι εύκολο η Τότεναμ να δώσει την συγκατάθεση της για την παραχώρηση του παίκτη όπως είχε γίνει και με την κρούση της Τσέλσι για τον Μόντριτς το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ