ΑΓΓΛΙΑ

Πετρόφ: "Τυχερός που ζω"

Πετρόφ: "Τυχερός που ζω"

Ο Στίλιαν Πετρόφ μίλησε για την πολύ δύσκολη χρονιά που είχε, δεν έκρυψε πόσο τυχερός αισθάνεται, ενώ ελπίζει να επιστρέψει στη ζωή που είχε.

Το χειρότερο χρόνο της ζωής του πέρασε ο Στίλιαν Πετρόφ, ο οποίος τον Μάρτιο του 2012 έμαθε πως πάσχει από λευχαιμία.

Ο αρχηγός της Άστον Βίλα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στη θεραπεία του προκειμένου να ξεπεράσει αυτό το πολύ σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.

Λίγους μήνες μετά ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βίλα πως νιώθει τυχερός που εξακολουθεί να ζει, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς πέρασε αυτός ο ένας χρόνος: "Είχα πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά είχα και καλές στιγμές. Είμαι τυχερός επειδή υπάρχει κόσμος ο οποίος πεθαίνει πολύ γρήγορα. Είμαι χαρούμενος που άφησα πίσω μου αυτόν τον δύσκολο χρόνο και που μπορώ να συγκεντρωθώ στην επιστροφή μου στη ζωή.

Στην αρχή ήταν ένα κρύωμα, τίποτα σοβαρό. Όταν έγινε η διάγνωση σοκαρίστηκα, αλλά το αποδέχτηκα και ήθελα απλά ν' αρχίσω άμεσα τη θεραπεία. Η υψηλής έντασης θεραπεία τελείωσε και πλέον θα έχω μία πιο ήπιας μορφής. Ήταν ένας πολύ μεγάλος χρόνος , αλλά τώρα, μετά απ' όλη αυτή τη θεραπεία, μπορώ να επιστρέψω στη ζωή μου. Η υποστήριξη από τους οπαδούς, τον σύλλογο και τους παίκτες είναι απίστευτη".

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και τώρα, έναν χρόνο μετά, οι οπαδοί της Βίλα δεν τον έχουν ξεχάσει. Σε κάθε παιχνίδι όταν το χρονόμετρο φτάνει στο 19' οι οπαδοί χειροκροτούν για ένα ολόκληρο λεπτό, καθώς το 19 ήταν ο αριθμός που είχε η φανέλα του.

Πετρόφ: "Τυχερός που ζω"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ