ΑΓΓΛΙΑ

"Πέταξε" για "Σίτι" ο Αγκουέρο

Atletico Madrid player Kun Aguero from Argentina, celebrates after his teammate Diego Forlan scored a goal against Levante during the Spanish League soccer match at the Ciutat de Valencia Stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 28, 2007. (AP Photo/Fernando Bustamante)
Atletico Madrid player Kun Aguero from Argentina, celebrates after his teammate Diego Forlan scored a goal against Levante during the Spanish League soccer match at the Ciutat de Valencia Stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 28, 2007. (AP Photo/Fernando Bustamante) AP

Μία ανάσα από την Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο καθώς βρίσκεται στην Αγγλία για τις τελικές συζητήσεις με τους "πολίτες". Οι οικονομικές του απολαβές.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η υπόθεση της μεταγραφής του Σέρχιο Αγκουέρο στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αργεντινός άσος μαζί με τον μάνατζερ του βρίσκονται στην Αγγλία για τις τελικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες των "πολιτών" και όλα δείχνουν ότι η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Ο 23χρονος άσος ταξίδεψε από το Μπουένος Άιρες μαζί με τον εκπρόσωπο του,Ερνάν Ρεγκουέρα στην Αγγλία και έφτασε την Τετάρτη στην Βρετανία προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους διοικούντες της Μάντσεστερ Σίτι την μεταγραφή του.

Η αγγλική ομάδα έχει ήδη δείξει διαθετειμένη να καταβάλει το ποσό των 45 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στη ρήτρα του συμβολαίου του με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έτσι πλέον η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι θα συζητήσει με τον Αργεντινό άσο για τους όρους του συμβολαίου του.

Οι επαφές είχαν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα με τον μάνατζερ του και δεν αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, οι "πολίτες" προτείνουν στον Σέρχιο Αγκουέρο πενταετές συμβόλαιο με απολαβές ύψους 225.000 ευρώ την εβδομάδα.


TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ