ΑΓΓΛΙΑ

Περιμένουν Κρκιτς στη Στόουκ

Περιμένουν Κρκιτς στη Στόουκ

Ο Μπόγιαν Κρκιτς φέρεται να βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ωστόσο στη Στόουκ θεωρούν πως μπορεί να γίνει η έκπληξη και να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Μαρκ Χιουζ αναμένει την απάντηση του 23χρονου άσου στην πρόταση που του έχει καταθέσει η Στόουκ, γνωρίζοντας πως στο κόλπο της απόκτησης του βρίσκεται κυρίως ο Ολυμπιακός.

Ο πρόεδρος της Στόουκ, Πίτερ Κόουτς επιβεβαίωσε την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Χιουζ είχε επαφέςς με τον άσο της Μπαρτσελόνα σε θετικό κλίμα, ενώ ήταν συγκρατημένα αισιόδοξος σε ότι αφορά την επίτευξη συμφωνίας.

" Δεν άκουσα κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο, όμως ενδεχομένως αυτό θα συμβεί σύντομα. Είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που απέδειξε πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και να κάνει την διαφορά εδώ.

Έχασε κατά κάποιο τρόπο τον δρόμο του, όμως δεν παίζεις 100 ματς στη Μπαρτσελόνα αν δεν διαθέτεις κάποιες ικανότητες", ήταν τα λόγια του Χιουζ.

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως εκτός από την Σάντερλαντ και τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της απόκτησης του Μπόγιαν Κρκιτς βρίσκεται και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ