ΑΓΓΛΙΑ

Περιμένει στον τελικό η Σίτι

Περιμένει στον τελικό η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Γουέστ Χαμ και στο "Μπόλεϊν Γκράουντ", αυτήν την φορά με 3-0 και περιμένει στον τελικό του League Cup μία από τις ManUtd και Σάντερλαντ (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι "σφράγισε" το εισιτήριο για τον τελικό του League Cup, όπως αναμενόταν, καθώς νίκησε την Γουέστ Χαμ και στο "Μπόλεϊν Γκράουντ".

Επικράτησε με 3-0 χάρη σε δύο τέρματα του Νεγκρέδο και ένα του Αγκουέρο, ενώ στο πρώτο ματς θυμίζουμε πως είχε νικήσει με 6-0 στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ".

Στον τελικό οι "πολίτες" θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή την Σάντερλαντ. Η ρεβάνς είναι το βράδυ της Τετάρτης στο "Ολντ Τράφορντ", ενώ στο πρώτο ματς οι "μαύρες γάτες" είχαν νικήσει με 2-1 στο "Στέιντιουμ οφ Λάιτ".

Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε σε τελικό League Cup για πρώτη φορά μετά από 38 χρόνια. Έχει κατακτήσει το τρόπαιο το 1970 και το 1976, ενώ το έχασε το 1974.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιάασκελαϊνεν, Μάθιου Τέιλορ, Τόμκινς, Ρότζερ Τζόνσον, Ρατς, Ντιαμέ (89' Κόλισον), Αλού Ντιαρά, Νόλαν, Τζο Κόουλ (48' Ντάουνινγκ), Ράβελ Μόρισον, Άντι Κάρολ (46' Κάρλτον Κόουλ).

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Παντιλιμόν, Μπογιατά, Λέσκοτ, Νάστασιτς, Κλισί, Χάβι Γκαρθία (63' Ρόντγουελ), Φερναντίνιο, Χεσούς Νάβας (79' Κολάροβ), Μάρκος Λόπες, Αγκουέρο (65' Γιόβετιτς), Νεγκρέδο.

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των ημιτελικών:

Τρίτη

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (3' και 59' Νεγκρέδο, 24' Αγκουέρο) [0-6]

Τετάρτη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάντερλαντ (21:45) [1-2]

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ