ΑΓΓΛΙΑ

Παράπονα από τους Άγγλους για τη νέα φανέλα της εθνικής

Παράπονα από τους Άγγλους για τη νέα φανέλα της εθνικής

Αρνητικά σχόλια συγκεντρώνει η απόφαση της αγγλικής Ομοσπονδίας να αλλάξει το βασικό χρώμα στη νέα εμφάνιση της εθνικής ομάδας. Τι γράφουν στο Twitter οι υποστηρικτές των "λιονταριών" για την εν λόγω απόφαση.

Έξαλλοι είναι οι υποστηρικτές της εθνικής Αγγλίας με τη νέα εμφάνιση των "λιονταριών". Μάλιστα, τα έχουν βάλει τόσο με την Ομοσπονδία, όσο και με τη NIKE, οι οποίες άλλαξαν στον ύψιστο βαθμό τη φανέλα της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασική διαφορά της με τις προηγούμενες είναι το χρώμα. Πλέον, η νέα φανέλα είναι μπλε, ενώ δεν υπάρχουν πουθενά τα βασικά χρώματα της σημαίας (σ.σ. κόκκινο και λευκό).

Βέβαια, αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε τους φιλάθλους, οι οποίοι κατακεραύνωσαν την εν λόγω επιλογή με εκατοντάδες σχόλια στο Twitter.

"Δηλαδή τώρα φοράμε τη φανέλα της Σκωτίας; Γελοίοι. Είμαστε Αγγλία, φοράμε κόκκινα και λευκά".

"Παρακαλώ, μπορεί η Ομοσπονδία ή η ΝΙΚΕ να μου πουν που βρίσκεται το μπλε στην αγγλική σημαία;"

"Αξιοθρήνητη φανέλα απ' τη ΝΙΚΕ. Είναι άσχημη, με κανένα δημιουργικό σχεδιασμό. Είμαι Άγγλος, όχι κλόουν", είναι μερικά χαρακτηριστικά σχόλια.

Απ' την πλευρά της η γνωστή εταιρία ένδυσης, αναφέρει ότι ο νέος σχεδιασμός θα ενισχύσει την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών. Βέβαια, αυτό δεν φτάνει στους οπαδούς, οι οποίοι είναι έξαλλοι για τα χρώματα της νέας φανέλας.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ