ΑΓΓΛΙΑ

Πακέτο Ρονάλντο και Ιγκουαΐν θέλει ο Αμπράμοβιτς

Πακέτο Ρονάλντο και Ιγκουαΐν θέλει ο Αμπράμοβιτς
Ρονάλντο Ιγκουαΐν

Τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στην Τσέλσι θέλει να στρέψει και αυτό το καλοκαίρι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με τα χρήματα που θα δαπανήσει. Διαβάστε ποιους επιθυμεί να αποκτήσει.

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι για μία ακόμη φορά ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος θέλει να κάνει ριζικές αλλαγές στην Τσέλσι. Σύμφωνα με την “Daily Telegraph” ο Ρώσος μεγιστάνας στοχεύει σε τουλάχιστον μία μεγάλη μεταγραφή και οι υποψήφιοι στόχοι είναι πολλοί.

Με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να αποχωρεί το καλοκαίρι ως ελεύθερος και τους Φλορέντ Μαλουντά και Σάλομον Καλού να έχουν πολλές πιθανότητες να τον ακολουθήσουν οι “μπλε” αποδυναμώνονται αισθητά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αυτός είναι ο λόγος που θα επιχειρήσουν να αποκτήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές στις συγκεκριμένες θέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλτο να είναι ο μεγαλύτερος στόχος.

Ο Πορτογάλος έχει εντυπωσιακές επιδόσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατάφερε να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έφτασε τα 100 γκολ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι Μαδριλένοι, όπως είναι φυσικό, πολύ δύσκολα θα συναινέσουν σε ενδεχόμενο παραχώρησής του, αλλά ο Αμπράμοβιτς φέρεται πεπεισμένος να το παλέψει.

Επιπλέον, εξετάζει και το ενδεχόμενο απόκτησης του Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στο “Μπερναμπέου” και είναι ανοικτός σε προτάσεις. Συν τοις άλλοις, η περίπτωσή του είναι πολύ πιο εύκολη, αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο θα μπορούσε να τον πουλήσει αν η πρόταση που δεχόταν ήταν ελκυστική.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα των Λονδρέζων, όπως αυτά των Εζεκιέλ Λαβέτσι, Έντισον Καβάνι και Χουλκ, με τον τελευταίο αν αποτελεί διακαή πόθο του πρώην τεχνικού της Τσέλσι, Αντρέ Βίλας Μπόας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι “μπλε” δεν ξέρουν ποιον θα έχουν προπονητή το καλοκαίρι και γι' αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να καταστρώσουν από τώρα τα μεταγραφικά τους σχέδια. Ωστόσο, αυτό δε φαίνεται να πτοεί τον Αμπράμοβιτς.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ