ΑΓΓΛΙΑ

Πάει τρένο για... υποβιβασμό η Φούλαμ

Πάει τρένο για... υποβιβασμό η Φούλαμ
Φούλαμ

Η Φούλαμ ξεκίνησε τη σεζόν σίγουρη για προβιβασμό στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως μετά από επτά ματς παραμένει καρφωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον Ιούλιο του 2013 οι φίλοι της Φούλαμ άρχισαν να αισιοδοξούν και πάλι για την αγαπημένη τους ομάδα, αφού είδαν τον Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ να αποχωρεί από την ιδιοκτησία του συλλόγου μετά από 16 χρόνια, όντας αρκετά κουρασμένος, και στη θέση του να έρχεται ο Πακιστανός δισεκατομμυριούχος Σαχίντ Καν.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις του 61άχρονου επιχειρηματία ήταν η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, έναντι του ποσού των 15 εκ. ευρώ. Τα πράγματα δεν κύλισαν όπως περίμενε, με αποτέλεσμα η Φούλαμ να υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ.

Πολλά από τα αστέρια των Κότατζερς αποχώρησαν το καλοκαίρι που μας ήρθε (μεταξύ αυτών οι Κασάμι, Μήτρογλου που πήγαν στον Ολυμπιακό), γεγονός που επηρέασε αγωνιστικά την ομάδα.

Εφιάλτης

Μετά από επτά αγωνιστικές ημέρες στην Τσάμπιονσιπ, η Φούλαμ της... ανόδου, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι ήττες και μία ισοπαλία.

Το χειρότερο απ όλα είναι πως στην παρακάτω κατηγορία πήρε μαζί της και το κακό συνήθειο να τρώει το ένα γκολ μετά το άλλο. Συγκεκριμένα σε επτά ματς οι Κότατζερς έχουν δεχθεί 18 τέρματα(!) και έχουν πετύχει μόλις έξι (τα τρία εκ των οποίων σε ένα ματς).

Πλέον όλοι φοβούνται για το χειρότερο δυνατό σενάριο που δεν είναι άλλο από τον υποβιβασμό στην League One.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ