ΑΓΓΛΙΑ

Πάει Αγγλία ο Χλεμπ;

Πάει Αγγλία ο Χλεμπ;

Στον Ολυμπιακό παραδέχονται πως η περίπτωση απόκτησης του Αλεξάνταρ Χλεμπ απομακρύνεται τη στιγμή που αγγλικοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Λευκορώσος μέσος ταξίδεψε χθες στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικά και εργομετρικά τεστ ωστόσο δεν υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών, Γιάννης Βρέντζος στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων Κάρολ και Κιαζίμ παραδέχθηκε πως οι πιθανότητες πλέον για τη μεταγραφή του Χλεμπ δεν είναι υπέρ του Ολυμπιακού.

"Δεν θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μας για να συμπληρωθεί η μεταγραφή" ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του.

Ο Λευκορώσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ αποδέχθηκε την πρόταση των "ερυθρολεύκων" για να αμείβεται με 25.000 ευρώ ανά παιχνίδι.

Παρ' όλα αυτά, έθεσε ως βέτο την συμμετοχή του στο Europa League. Αρχικά ο Ολυμπιακός του πρότεινε να παίζει μόνο στην Ελλάδα κάτι που βρήκε αντίθετο τον διεθνή άσο.

Ο Χλεμπ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αγγλία καθώς υπάρχουν προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε γραφτεί πως η Λίβερπουλ αλλά και η ΚΠΡ του Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκονταν κοντά στην απόκτηση του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ