ΑΓΓΛΙΑ

Όταν οι παίκτες της Νιούκαστλ έμαθαν ότι παίρνουν το πρωτάθλημα!

Newcastle United manager Rafa Benitez celebrates with the Championship trophy after they won their English Championship soccer match against Barnsley at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, May 7, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP)
Newcastle United manager Rafa Benitez celebrates with the Championship trophy after they won their English Championship soccer match against Barnsley at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, May 7, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP) AP

Δείτε πώς πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Championship, μετά το γκολ που δέχτηκε η Μπράιτον από την Άστον Βίλα (VIDEO).

Το πρωτάθλημα στην Championship κατέληξε στη Νιούκαστλ, η οποία επιστρέφει στην Premier League ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της. Οι παίκτες της ομάδας πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Το γκολ που δέχθηκε η Μπράιτον από την Άστον Βίλα στο 89ο λεπτό, χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ. Οι παίκτες του περίμεναν να μάθουν για την κατάληξη του άλλου ματς στον αγωνιστικό χώρο και το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Μετά το 3-0 επί της Μπάρνσλεϊ, οι παίκτες περίμεναν στον αγωνιστικό χώρο του "Σεντ Τζέιμς Παρκ" και το γκολ του Γκρίλις στο 89' ήταν το... δώρο για την Κούπα και την άνοδο!

Owen Humphreys/PA via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ