ΑΓΓΛΙΑ

Όουεν: "Από το 1999 τέθηκε σε κίνδυνο η καριέρα μου"

Όουεν: "Από το 1999 τέθηκε σε κίνδυνο η καριέρα μου"

Ο Μάικλ Όουεν αναρωτήθηκε τι θα μπορούσε να έχει κάνει αν ήταν υγιής και αποκάλυψε ποιος ήταν ο πρώτος τραυματισμός που έθεσε την καριέρα του σε κίνδυνο. Δείτε τη φάση σε video.

Ο Μάικλ Όουεν είναι ο πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην Αγγλία, καθώς από τη μέρα που ανακοίνωσε πως σταματά το ποδόσφαιρο υπάρχει καθημερινά ένα θέμα στις εφημερίδες σχετικά με αυτόν.

Ο ίδιος έκανε τελικά και δηλώσεις αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως από πολύ νεαρός είχε προβλήματα τραυματισμών και πως είχε πάρει την απόφαση να σταματήσει πριν από τα Χριστούγεννα.

"Στα 19 μου στο παιχνίδι με τη Λιντς απέκτησα ένα πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα. Από τότε και μετά η καριέρα μου ήταν σε κίνδυνο. Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος γιατί ακόμα κι όταν δεν ήμουν απόλυτα εντάξει μπορούσα να παίζω σε τοπ επίπεδο και σε μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου", δήλωσε αναφερόμενος στον τραυματισμό του στην αναμέτρηση του 1999, όταν η σεζόν για εκείνον τελείωσε από τον Απρίλιο.

Επιπλέον στο προσωπικό του blog έγραψε: "Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Αρχικά υπερηφάνεια όχι μόνο για όσα έκανα αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τα πέτυχα. Δευτερευόντως το αίσθημα του "τι θα μπορούσα να κάνω αν οι τραυματισμοί δε μου στερούσαν το μεγαλύτερο όπλο μου, την ταχύτητα". Αναρωτιέμαι πως θα ήταν αν ήμουν υγιής.

Την απόφαση να σταματήσω την πήρα πριν από τα Χριστούγεννα, αυτή θα ήταν η τελευταία μου χρονιά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, παρόλο που δεν πήγαν όλα όπως τα είχα σχεδιάσει. Είχα κάποιους μικροτραυματισμούς, αλλά θα ήταν λάθος να πούμε ότι δεν έπαιξα λόγω αυτών".

Τέλος, ο Όουεν γνωστοποίησε πως μετά το καλοκαίρι θα μείνει κοντά στο ποδόσφαιρο από τη θέση του σχολιαστή, αφού αυτό είναι κάτι που του αρέσει πολύ. Παράλληλα, θα κάνει πιθανότατα και μία εταιρία η οποία θα καθοδηγεί και θα συμβουλεύει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ