ΑΓΓΛΙΑ

Οι συνήθεις ύποπτοι

Οι συνήθεις ύποπτοι
Φαν Πέρσι Τζέραρντ

Στίβεν Τζέραρντ και Ρόμπιν φαν Πέρσι βρήκαν δίχτυα την Κυριακή και το Sport24.gr σας παρουσιάζει την παράδοση που έχουν κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Αν κάποιος έλεγε πριν το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν τότε δύσκολα δε θα έρχονταν στο μυαλό μας τα ονόματα των Στίβεν Τζέραρντ και Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Ο μεν αρχηγός των "κόκκινων" κάνει τα τελευταία χρόνια τα καλύτερά του παιχνίδια κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ενώ ο Φαν Πέρσι αρχίζει να χτίζει μία παράδοση σε βάρος της Λίβερπουλ.

Μόνο κόντρα σε δύο ομάδες έχει πετύχει περισσότερα γκολ απ' όσα με αντίπαλο τη Γιουνάιτεντ ο Στίβεν Τζέραρντ (Άστον Βίλα και Έβερτον). Ο Άγγλος μέσος με το χθεσινό έφτασε τα επτά τέρματα εκ των οποίων τα έξι είναι στην Πρέμιερ Λιγκ και το έβδομο σε τελικό Λιγκ Καπ (2003).

Δείτε όλες τις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν της χθεσινής και έχουν διεξαχθεί στο "Άνφιλντ" μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη σεζόν 1999/2000.

Έχει σκοράρει στο "Άνφιλντ", στο "Ολντ Τράφορντ", αλλά και σε ουδέτερο γήπεδο (σ.σ. "Μιλένιουμ"), έχοντας έφεση στις στημένες φάσεις. Πάντως, το χθεσινό ήταν το πρώτο γκολ που πετυχαίνει εντός περιοχής εναντίον των "κόκκινων διαβόλων".

Όσον αφορά τον Ρόμπιν φαν Πέρσι αυτό ήταν το πρώτο του γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, έχει σημειώσει άλλα τέσσερα ως παίκτης της Άρσεναλ, όλα τα τελευταία χρόνια, σε αντίθεση με τον Τζέραρντ, του οποίου η ιστορία κόντρα στη Γιουνάιτεντ αρχίζει από το 2001.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ