ΑΓΓΛΙΑ

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ υποκλίνονται στον Μιραλάς!

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ υποκλίνονται στον Μιραλάς!
Μιραλάς

Ακόμη και οι φανατικοί οπαδοί της Λίβερπουλ υποκλίνονται στην αξία του Κέβιν Μιραλάς. Η KOP μάλιστα μέσα από την σελίδα της στο Facebook αναρωτιέται γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν οι "reds" για τον Βέλγο διεθνή.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε από τον Ντέιβιντ Μόγιες στο ημίχρονο καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Για όσο διάστημα αγωνίστηκε ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των "ζαχαρωτών".

Οι φανατικοί οπαδοί της Λίβερπουλ βλέποντας τον Μιραλάς να κλέβει την παράσταση με την απόδοση του δεν έκρυψαν την απορία τους για το γεγονός πως η αγαπημένη ομάδα τους δεν κινήθηκε για την απόκτηση του αλλά κατέληξε στην Έβερτον.

"Ο Μιραλάς είναι παίκτης τοπ κλάσης, γιατί η Λίβερπουλ δεν πήρε αυτό το παιδί μαζί με τον Γέλαβιτς, είναι δυο παίκτες που θα κόστιζαν στην ομάδα μόλις 12 εκατομμύρια λίρες", ήταν το σχόλιο που αναρτήθηκε στο επίσημο προφίλ της KOP.

Το εγκώμιο του Μιραλάς έπλεξε και ο προπονητής της Έβερτον. "Κάναμε άσχημη ξεκίνημα, αλλά ο Μιραλάς ήταν εξαιρετικός, φανταστικός για 20 λεπτά στο πρώτο 45λεπτο ήταν ασταμάτητος, κάθε φάση του μύριζε γκολ.

Ήταν όμως άτυχος, καθώς υπήρξε φάση μετά από κόρνερ, όπου θα μπορούσε να σκοράρει. Ήταν μεγάλη απώλεια για μας, νομίζω ότι τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έπρεπε, δυστυχώς, να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας πλάνο".

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ υποκλίνονται στον Μιραλάς!

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ