ΑΓΓΛΙΑ

Ο "χτυπημένος" από τη μοίρα Χάτσινσον

Ο "χτυπημένος" από τη μοίρα Χάτσινσον
Χάτσινσον

Διαβάστε την αξιοθαύμαστη ιστορία του Σαμ Χάτσινσον, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο, πήγε να γίνει προπονητής και τελικά αγωνίστηκε την Κυριακή (29/4) με τη φανέλα της Τσέλσι κόντρα στην ΚΠΡ.

Την πρώτη του εμφάνιση για τη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Τσέλσι πραγματοποίησε χθες ο Σαμ Χάτσινσον.

Μπορεί ο 22χρονος να είναι άγνωστος στους περισσότερους, όμως, η ιστορία του είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Ο Άγγλος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Τσέλσι και θεωρείτο πολύ μεγάλο ταλέντο. Έτσι στις 13 Μαΐου του 2007 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 17 ετών κόντρα στην Έβερτον.

Όλα έδειχναν πως το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό, αφού λίγους μήνες μετά, στις 20 Αυγούστου του 2007, υπέγραφε τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατούσε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ως το 2011.

Η σεζόν 2007/08 άρχισε με τον Χάτσινσον να αγωνίζεται σε έξι παιχνίδια με τις ρεζέρβες και να τραυματίζεται πολύ άσχημα. Το διάστημα αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους ήταν μεγάλο και το αποτέλεσμα ήταν η καριέρα του να μείνει στάσιμη.

Το καλοκαίρι του 2009 μπήκε ως αλλαγή σε φιλικό της Τσέλσι με τους Σιάτλ Σάουντερς, ενώ λίγες μέρες μετά αγωνίστηκε και κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα. Στις 23 Αυγούστου έπαιξε για λίγα λεπτά κόντρα στη Φούλαμ, ενώ ένα μήνα μετά πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την ΚΠΡ. Αγωνίστηκε και στο 7-0 επί της Στόουκ για το πρωτάθλημα και φαινόταν πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν.

Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ

Κάτι τέτοιο, όμως, δε συνέβη. Ως το τέλος της σεζόν δεν αγωνίστηκε ξανά και τον Αύγουστο του 2010 σε ηλικία 21 ετών αποφάσισε να αποχωρίσει από την ενεργό δράση λόγω των προβλημάτων που είχε με το γόνατό του. Έτσι άρχισε να δουλεύει στην ακαδημία του συλλόγου, να σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο και να κάνει μαθήματα προπονητικής. Ο Πάολο Ντι Κάνιο, μάλιστα, του έκανε πρόταση να πάει στο τεχνικό επιτελείο της Σουίντον, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τίποτα δεν προμήνυε την επάνοδο του Χάτσινσον στους αγωνιστικούς χώρους, όμως, στις 16 Ιουλίου του 2011 ο Άγγλος αγωνίστηκε ξανά με τις ρεζέρβες της Τσέλσι. Η επιμονή του και η συνεχής προσπάθειά του δεν έμειναν απαρατήρητα και την 1 Δεκεμβρίου οι Λονδρέζοι του προσέφεραν συμβόλαιο 1,5 χρόνου, ενώ χθες έκανε την πρώτη του εμφάνιση για φέτος μπαίνοντας ως αλλαγή στο 81ο λεπτό του αγώνα με την ΚΠΡ και αποδεικνύοντας πως είναι ένας πολύ σκληρός μαχητής, που δύσκολα το βάζει κάτω.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ