ΑΓΓΛΙΑ

Ο Χουλκ και οι άλλοι

Ο Χουλκ και οι άλλοι

Μεταγραφικός πυρετός στην Τότεναμ, η οποία επιχειρεί να αποκτήσει τρεις παίκτες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Διαβάστε ποιοι είναι στη λίστα και ποιοι αναμένεται να παραχωρηθούν.

Μία από τις ομάδες που έχουν κεντρίσει τα βλέμματα πολλών στο φετινό μεταγραφικό παζάρι είναι αναμφίβολα η Τότεναμ.

Η υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ είναι η πιο τρανταχτή, αλλά όχι η μοναδική αφού τα "σπιρούνια" έχουν κάνει πολύ καλές μεταγραφές, ενώ πρωταγωνίστησαν και στο σίριαλ με τον Ουίλιαν, ο οποίος τελικά θα πάει στην Τσέλσι.

Η μεταγραφική περίοδος εκπνέει στις 2 Σεπτεμβρίου και ως τότε οι Λονδρέζοι θέλουν να έχουν ολοκληρώσει τρεις ακόμη προσθήκες σύμφωνα με την "Telegraph". Ο Έρικ Λαμέλα αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή, το κόστος της οποίας θα φτάσει τα 26 εκατομμύρια λίρες. Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει και σύντομα ο Αργεντινός θα αφήσει τη Ρώμη για την αγγλική πρωτεύουσα.

Επίσης, η Τότεναμ θα πάρει έναν κεντρικό αμυντικό και αυτός ενδέχεται να είναι ο Βλαντ Κίρικες. Ήδη έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στη Στεάουα Βουκουρεστίου με τον παίκτη να κοστολογείται στα 7.5 εκατομμύρια λίρες.

Ακόμη, η τρίτη μεταγραφή ίσως είναι ο Χουλκ. Ο Αντρέ-Βίλας Μπόας εκτιμά πολύ τον Βραζιλιάνο, ο οποίος θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον 35χρονο προπονητή, παρόλο που η Τότεναμ δε θα βρίσκεται στο Champions League. Ωστόσο, η Ζενίτ ζητάει 40 εκατομμύρια λίρες για να τον παραχωρήσει τη στιγμή που τα "σπιρούνια" είναι διατεθειμένα να δώσουν 30 εκατομμύρια λίρες.

Αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Χουλκ υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο με τον Μιραλέμ Πιάνιτς να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα συναινέσει η Ρόμα στην πώλησή του δεδομένου ότι εκτός του Λαμέλα πουλήθηκε και ο Πάμπλο Οσβάλντο στη Σαουθάμπτον. Στο τραπέζι έχει πέσει και η περίπτωση του Άλαν Τζαγκόεβ, ο οποίος είχε προταθεί και πέρυσι, ενώ η Τότεναμ παρακολουθεί διακριτικά και την περίπτωση του Χουάν Μάτα, παρόλο που ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πουληθεί ο Ισπανός.

Τέλος, πολύ πιθανό είναι να παραχωρηθεί ένας εκ των Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ ή Τζερμέιν Ντεφόου τις επόμενες ημέρες, ενώ αβέβαιο θεωρείται και το μέλλον του Άαρον Λένον.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ