ΑΓΓΛΙΑ

Ο Χαλκιάς χειρότερος τερματοφύλακας της Premier League!

Ο Χαλκιάς χειρότερος τερματοφύλακας της Premier League!
INTIME SPORTS

Βρετανική ιστοσελίδα συμπεριέλαβε τον Κώστα Χαλκιά σε αφιέρωμα με τους δέκα χειρότερους πορτιέρο στην ιστορία της Premier League, δίνοντας μου μάλιστα την πρωτιά. Στάζει... φαρμάκι για τον Έλληνα τερματοφύλακα ο αρθρογράφους του κειμένου.

Το πέρασμα του Κώστα Χαλκιά από την Πόρτσμουθ δεν ήταν σίγουρα η καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Πιθανότατα να είναι ακριβώς το αντίθετο καθώς μπορεί να έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε, ωστόσο στο Νησί δεν έχουν ξεχάσει την άσχημη του παρουσία.

Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που η βρετανική ιστοσελίδα offthepost.info έκανε αφιέρωμα στος δέκα χειρότερους τερματοφύλακας στην ιστορία της Premier League, επιλέγοντας ως Νο1 τον 37χρονο- πια- πορτιέρο του ΠΑΟΚ!

Στο κείμενο του για τον Κώστα Χαλκιά, ο αρθρογράφος αναφέρει στην αρχή: « Ήρθε στην Πρέμιερ Λιγκ από την Πόρτσμουθ, έμεινε για λίγο, απέδειξε ότι ήταν εντελώς τρελός και μετά έφυγε στην Ισπανία, οπού μετά από δυο παιχνίδια έφυγε ξανά, αυτή τη φορά επιστρέφοντας στην Ελλάδα.»

Στη συνέχεια κάνει αναφορά στο ντεμπούτο του Έλληνα τερματοφύλακα στην ήττα με 2-1 από την Σαουθάμπτον σχολιάζοντας ότι « έκανε γκάφες σε ό,τι ερχόταν προς το μέρος του...»

Ακολουθεί η... σταύρωση του Χαλκιά καθώς « στα πέντε παιχνίδια που έπαιξε, έδειξε την τάση του να περιπλανιέται σε κάθε σέντρα και να βγαίνει μίλια μακριά από την εστία του.»

Στο τέλος δεν ξεχνάει να περιποιηθεί και τον άνθρωπο που τον έφερε στην Πόρτσμουθ, ενώ στην τελευταία του λέξη έβγαλε όλο το... φαρμάκι του:

« Έγινε σύντομα η τρίτη επιλογή στους τερματοφύλακες της Πόρτσμουθ και τελικά μεταγράφηκε στην Ρεάλ Μούρθια. Στην πραγματικότητα ο Χαλκιάς ήταν η επιτομή του μάνατζερ Βέλιμιρ Ζάετς στον αγωνιστικό χώρο. Απλά αξιολύπητος.».

Αναλυτικά η λίστα με τους 10 χειρότερους τερματοφύλακες:

1. Κώστας Χαλκιάς (Πόρτσμουθ)

2. Μάσιμο Ταΐμπι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

3. Άντι Ντιμπλ (Μάντσεστερ Σίτι, Μίντλσμπρο)

4. Μάικ Πόλιτ (Γουίγκαν)

5. Γκάμπορ Κίραλι (Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα)

6. Ματέο Σερένι (Ίπσουιτς)

7. Άντι Μάριοτ (Μπέρμιγχαμ)

8. Στήβεν Μπαϊγουότερ (Γουέστ Χαμ, Ντέρμπι Κάουντι)

9. Γκούναρ Νίλσεν (Μάντσεστερ Σίτι)

10. Μάικ Χούπερ (Λίβερπουλ, Νιουκάστλ, Σάντερλαντ)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ