ΑΓΓΛΙΑ

O Ριβάλντο μιλάει με Πόρτσμουθ!

O Ριβάλντο μιλάει με Πόρτσμουθ!

Ιταλικό σενάριο θέλει τον Ριβάλντο να συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία, διαπραγματεύομενος τη μεταγραφή του στην Πόρτσμουθ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ριβάλντο βαδίζει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του όμως παραμένει "κολημμένος" με την στρογγυλή Θεά. Όπως αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα "Calcioblog.it", ο 41χρονος Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτσμουθ, η οποία από Κυπελλούχος Αγγλίας το 2008 βολοδέρνει πλέον στη League One (τρίτη κατηγορία της Αγγλίας).

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο αναφέρει πως ο άλλοτε νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει ήδη δοκιμαστεί από τους "πόμπεϊ", καταφέρνοντας να πείσει το τεχνικό επιτελείο.

Έτσι, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή (και η επιστροφή του στη δράση, μιας που διέκοψε τη συνεργασία του με την Καμπουσκόρπ τον Νοέμβριο) είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό.

Σε περίπτωση που ο Ριβάλντο γίνει κάτοικος "Φράτον Παρκ" αυτή θα είναι η 14η ομάδα στην επαγγελματική καριέρα του ενώ σημειώνουμε ότι είναι ένας από τους ελάχιστους στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει κατακτήσει τέσσερις εθνικούς τίτλους σε ισάριθμες διαφορετικές χώρες.

O Ριβάλντο μιλάει με Πόρτσμουθ!

Οι Ιταλοί "στέλνουν" τον Ριβάλντο στην Πόρτσμουθ...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ