ΑΓΓΛΙΑ

Ο Ντάβιντς σταματάει το ποδόσφαιρο

Edgar Davids of Barnet gets a red card  - Action from the Skrill Premier League Match  between Salisbury City and Barnet held at the Raymond Macenhill Stadium Salisbury on Saturday 28/12/2013
Edgar Davids of Barnet gets a red card - Action from the Skrill Premier League Match between Salisbury City and Barnet held at the Raymond Macenhill Stadium Salisbury on Saturday 28/12/2013 MANDATORY CREDIT - DENIS MURPHY

Αποβλήθηκε για τρίτη φορά το Σάββατο (28/12). Ο Έντγκαρ Ντάβιντς ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Ο Έντγκαρ Ντάβιντς πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν αποβληθεί στο τελευταίο αγώνα της καριέρας του.

Το "πιτμπούλ", όπως τον αποκαλούσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα της Μπαρνέτ με τη Σαλισμπέρι Σίτι και αποβλήθηκε.

Στα 40 του χρόνια ο Ολλανδός μέσος συνέχιζε να παίζει ποδόσφαιρο και να έχει και ρόλο προπονητή στην "Conference Premier".

Όμως μετά την αποβολή του για τρίτη φορά φέτος, εκνευρισμένος δήλωσε πως σταματάει την καριέρα του και θα αφοσιωθεί στα προπονητικά καθήκοντα του, γιατί " οι διαιτητές δεν συμπαθούν την ομάδα μας".

Βέβαια δεν πρέπει να αποκλείσουμε τη μεγάλη πιθανότητα επιστροφής του, αν και δεν είναι αρεστός στο κοινό της ομάδας.

Οι καλές μέρες έχουν άλλωστε περάσει για τον πρωταθλητή Ευρώπης με τον Άγιαξ το 1995 στον τελικό της Βιέννης. Το 1996 πήγε στη Μίλαν μαζί με τους Πάτρικ Κλάιφερ και Μίχαελ Ράισινγκερ. Αγωνίστηκε στη Γιουβέντους, στην Ίντερ και για λίγο στη Μπαρτσελόνα, ενώ έκανε και ένα επιτυχημένο πέρασμα και από την Τότεναμ.

Το δυναμικό και γρήγορο παιχνίδι του σε συνδυασμό με τα γυαλιά που φορούσε όταν αγωνιζόταν (σ.σ. είχε γλαύκωμα), τον έκαναν μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ