ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μπαλοτέλι... τρελάθηκε!

Ο Μπαλοτέλι... τρελάθηκε!
© GETTY IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σπατάλησε ένα μοναδικό τετ α τετ προσπαθώντας να σκοράρει με εξεζητημένο τακουνάκι κόντρα στους Γκάλαξι, με τον ωρυόμενο Ρομπέρτο Μαντσίνι να τον κάνει αμέσως αλλαγή. Δείτε την απίστευτη φάση!

Ο νεαρός Ιταλός επιθετικός ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο φιλικό ανοίγοντας το σκορ στο 20' από το σημείο του πέναλτι, όμως πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου κατάφερε να εκνευρίσει όλους όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του "Home Depot Centre".

Μετά από ωραία κάθετη πάσα που δέχτηκε από τον Σίλβα στο 29' βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο κίπερ όμως ενώ οι επιλογές του ήταν προφανείς, είτε να τελειώσει τη φάση με πλασέ είτε να δώσει πάσα στον Ντζέκο που ήταν δίπλα του, εκείνος επέλεξε κάτι το... αδιανόητο.

Συγκεκριμένα, εκτέλεσε μία χορευτική πιρουέτα (!) που ολοκληρώθηκε με ένα ανάποδο τακουνάκι με το δεξί, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας.

Ο Μπαλοτέλι... τρελάθηκε!
© MATTHEW ASHTON/AMA

Ο Μπαλοτέλι "έβγαλε από τα ρούχα του" τον Μαντσίνι

Το κοινό δεν ενθουσιάστηκε από την προσπάθεια εντυπωσιασμού του "Σούπερ Μάριο" και τον αποδοκίμασε, όμως το χειρότερο για αυτόν ήταν ότι εξόργισε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος μέσα σε δύο λεπτά τον αντικατέστησε με τον Μίλνερ.

Οι δύο άνδρες είχαν μάλιστα έντονο διάλογο τη στιγμή της αποχώρησης του Μπαλοτέλι από τον αγωνιστικό χώρο, με τον τεχνικό των "πολιτών" να τονίζει ότι αν ο Μπαλοτέλι δεν είναι σοβαρός τότε θα του κάνει παρέα στον πάγκο.

Μαστίγιο και καρότο από τον Μαντσίνι

"Χρειάζεται να είμαστε πάντα επαγγελματίες, πάντα σοβαροί, και εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι ήταν ο Μάριο. Για αυτό τον έβγαλα από το ματς.

Ξέρει ότι έκανε λάθος. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα σοβαρός και αν έχεις την ευκαιριά να σκοράρεις, πρέπει να σκοράρεις. Ελπίζω να έμαθε το μάθημά του", τόνισε ο Ιταλός προπονητής, και συμπλήρωσε:

"Είναι αρκετή τιμωρία για αυτόν ότι τον αντικατέστησα μετά από 30 λεπτά. Για μένα έχει τελειώσει το θέμα. Ο Μάριο είναι νέος και μερικές φορές κάνει λάθη αλλά θέλω πάντα να τον βοηθάω.

Εάν είναι σοβαρός μπορεί να παίζει για 90 λεπτά. Εάν δεν είναι, θα μου κάνει παρέα στον πάγκο, όπως και το έκανε. Το ίδιο ισχύει για όλους τους παίκτες".

Όσον αφορά στο ματς, αυτό έληξε 1-1 στην κανονική διάρκεια (τυχερή η Σίτι που δεν δέχτηκε και δεύτερο γκολ στην επανάληψη), με τον αγγλικό σύλλογο να επικρατεί στα πέναλτι με 7-6 χάρη σε γκολ του γκολκίπερ, Τζο Χαρτ.

Δείτε την εκπληκτική φάση με πρωταγωνιστή τον Μπαλοτέλι

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ