ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μουαμπά κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του

Ο Μουαμπά κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του

Τις δραματικές στιγμές που έζησε περιγράφει μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο ο Φαμπρίς Μουαμπά.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Μπόλτον-Τότεναμ προχώρησε στην αυτοβιογραφία του με τίτλο "I'm Still Standing".

H καρδιά του πρώην παίκτη της Μπόλτον είχε σταματήσει να χτυπά για τουλάχιστον 78 λεπτά.

Ως εκ θαύματος οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του. Ο Μουαμπά πέρασε τουλάχιστον ένα μήνα σε νοσοκομείο του Λονδίνου προκειμένου να αποθεραπευθεί.

Τον περασμένο Αύγουστο αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Στο βιβλίο του, ο Άγγλος διεθνής με την U21 επικεντρώνεται στα όσα προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν από την παραλίγο μοιραία κατάρρευση του.

Ο Μουαμπά κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του

Ο Μουαμπά παρουσίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter το εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας του, όπου απεικονίζεται να σηκώνει τη φανέλα της Μπόλτον αποκαλύπτοντας ένα Τ-shirt στο οποίο αναγράφεται "I'm still Standing".

"Αυτό είναι το εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας μου που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Ελπίζω να σας αρέσει . Να έχετε μία καλή μέρα και να χαμογελάτε" έγραψε χαρακτηριστικά.
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ