ΑΓΓΛΙΑ

Ο Λόουτον αποκαλύπτει τα μυστικά του ball boy

Ο Λόουτον αποκαλύπτει τα μυστικά του ball boy

Ο Ματ Λόουτον με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό που είχε πρωταγωνιστή τον Εντέν Αζάρ αποκαλύπτει κάποιες από τις τακτικές των ball boy.

Πρώτο θέμα στις εφημερίδες και στις περισσότερες συζητήσεις μεταξύ των Άγγλων παραμένει το περιστατικό με τον Εντέν Αζάρ κι ένα ball boy της Σουόνσι.

Η έκταση που πήρε είναι πολύ μεγάλη, ενώ κάθε μέρα προστίθεται και ένα νέο επεισόδιο σε αυτή την ιστορία.

Με αυτή την αφορμή ο Ματ Λόουτον μίλησε στη "Sun" μέσω της οποίας αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζει το κάθε ball boy. Ο νυν παίκτης της Άστον Βίλα παραδέχτηκε πως έμαθε τι έπρεπε να κάνει ως ball boy από τον Νιλ Λένον, τότε προπονητή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και νυν της Λιντς.

"Μας μάθαινε πως να κάνουμε μικρά τεχνάσματα για να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτό ήταν μέρος των μαθημάτων μας υπό τον Γουόρνοκ.

Ήθελε να μελετάμε την πρώτη ομάδα και να γνωρίζουμε πως είναι τα πράγματα σε αυτό το επίπεδο. Είχε ακόμα και τακτικές για τα ball boys. Πίστευε πως ήταν ένας σημαντικός ρόλος όταν αντιμετωπίζαμε στο "Μπράμαλ Λέιν" μεγάλους αντιπάλους. Μας έλεγε πότε να δίνουμε γρήγορα την μπάλα και πότε όχι".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έγινε το 2006 με αντίπαλο τη Λίβερπουλ: " Η Γιουνάιτεντ νικούσε με γκολ του Ρομπ Χουλς, αλλά ο Τζέραρντ πήρε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Υπήρχε φασαρία για το αν βούτηξε και έκανα τα πάντα για να καθυστερήσω να δώσω την μπάλα ώστε να μην εκτελεστεί το πέναλτι. Ωστόσο, ο Ρόμπι Φάουλερ σκόραρε και η Λίβερπουλ έφυγε με το 1-1".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ